Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin se pregăteşte să dea startul primei ediţii a Memorialului Marius Popescu, turneu de fotbal juvenil care se adresează copiilor sub 13 ani. CSM Reşiţa, Mundo Reşiţa, Viitorul Anina, ACS Montan Bocşa şi Nera Bozovici sunt cele cinci echipe care se vor alinia la startul competiţiei. Turneul in memoriam Marius Popescu ar fi trebuit să aibă loc mai devreme, dar pandemia a încurcat socotelile organizatorilor. Cu detalii, preşedintele AJF-ului cărăşean, Viorel Lolea.

“Din păcate, din cauza pandemiei şi a protocolului medical care a fost foarte strict până acum, nu am putut organiza prima ediţie a Memorialului Marius Popescu. Odată cu noile măsuri de relaxare am luat hotărârea, împreună cu colegii din Comitetul Executiv al AJF Caraş-Severin, să organizăm acest memorial. Sperăm să fie o competiţie reuşită şi să facem un spectacol sportiv frumos în memoria regretatului Marius Popescu. Fiecare copil va primi câte o pungă cu dulciuri, mai ales că se apropie şi Crăciunul, iar fiecare echipă participantă va beneficia de un echipament de fotbal şi am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să premiem fiecare echipă în parte cu diplomă şi cu cupă, fără a face anul acesta diferenţa între primul loc şi locul cinci, de exemplu. Este prima ediţie, dar mai mult ca sigur nu va fi şi ultima. Pe cât posibil, încercăm să-i omagiem în fiecare an pe cei plecaţi dintre noi, oameni de fotbal care au slujit fotbalul din Reşiţa şi Caraş-Severin”, a spus Viorel Lolea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin

Evenimentul organizat în memoria omului de fotbal Marius Popescu va avea loc duminică, începând cu ora 10.00, în Polivalenta reşiţeană. Se vor juca în total 10 meciuri, pe sistemul fiecare cu fiecare. Programul jocurilor este următorul:

1. CSM Reșița – ACS Mundo Reșița, ora 10,00
2. ACS Viitorul 2014 Anina – ACS Montan Bocșa, ora 10,40
3. ACS Mundo Reșița – ACS Nera Bozovici, ora 11,20
4. ACS Montan Bocșa – CSM Reșița, ora 12,00
5. ACS Viitorul 2014 Anina – ACS Nera Bozovici, ora 12,40
6. ACS Montan Bocșa – ACS Mundo Reșița, ora 13,20
7. CSM Reșița – ACS Viitorul 2014 Anina, ora 14,00
8. ACS Nera Bozovici – ACS Montan Bocșa, ora 14,40
9. ACS Mundo Reșița – ACS Viitorul 2014 Anina, ora 15,20
10. ACS Nera Bozovici – CSM Reșița, ora 16.00