Ousmane N Doye, ASA Tg. Mures, condoleante, victime, incendiu

Tragedia petrecută la clubul Colectiv din Bucureşti, vineri seara, 30 octombrie, i-a sensibilizat şi pe sportivi, care nu au rămas indiferenţi faţă de clipele grele prin care trec familiile şi prietenilor celor implicaţi. Ultimul personaj din lumea sportului care şi-a exprimat condoleanţele pentru cei pierduţi este fotbalistul lui ASA Tg. Mureş, Ousmane N’Doye.

Un tip religios, care s-a ataşat de România în anii petrecuţi în Liga 1, senegalezul de la ASA a marcat golul victoriei echipei sale pe terenul Concordiei Chiajna, în minutul 92. După reuşita decisivă, mijlocaşul mureşenilor a refuzat să se bucure, în semn de solidaritate cu victimele incendiului din centrul Capitalei. Mai mult, N’Doye a mers la banca de rezerve, de unde s-a întors cu un tricou pe care era inscripţionat mesajul „condoleanţe românilor”.

La finalul meciului de sâmbătă, senegalezul şi-a găsit cu greu cuvintele: „Dacă eram eu singur nu jucam. Nu vreau să văd lucrurile urâte, mă dor foarte tare. Jur că nu aveam gândul la fotbal. Ce am văzut era… Când m-am trezit de dimineaţă m-am gândit să dau gol şi să-l dedic românilor care au pierit acolo. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva. Nici în Senegal. Nu ştiu ce să mai zic”, a spus N’Doye, care nu s-a putut opri din plâns. sursa: prosport.ro