Fotbalista Alice Cociuba, o sportivă de numai 21 de ani, a fost victima unui terbil accident de circulaţie produs chiar în seara de Ajun. Alice se afla într-o mașină care a fost lovită de un tren, iar impactul i-a fost fatal. Trista veste a fost transmisă pe pagina de facebook  a clubului Piroş Security Arad, grupare la care tânăra fotbalistă evolua de trei campionate.

„Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. Pentru echipa noastră, Alice a evoluat timp de 3 sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS Ineu şi CFR 1933 Timişoara. Clubul transmite sincere condoleanţe familiei”, se arată în comunicatul de pe contul Piroş Security Lioness.

De-a lungul carierei sale, Alice a evoluat și la echipele de junioare ale României, precum și la prima reprezentativă. Şi Federația Română de Fotbal a transmis sincere condoleanțe familiei și apropiaților. Aceasta este a doua tragedie care îndoliază clubul arădean în ultimele trei luni. În octombrie s-a stins şi antrenorul Florin Bugar, care a căzut victimă coronavirusului la doar 48 de ani. Bugar era şi selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal Under-19.

foto: FRF