Rosso-nerii, în fața unui nou joc dificil. Dorinel Munteanu:” Suntem încrezători, dar nu va fi ușor”

CSM Reșița se deplasează la Universitatea Cluj pentru prima etapă din returul Ligii a II-a de fotbal. Rosso-nerii vor evolua sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 15.00. In tur, la Reșița, au câștigat fotbaliștii din Valea Domanului.

Antrenorul Dorinel Munteanu se declară parțial mulțumit de evoluția elevilor săi la Sportul Snagov. ”Jucătorii au arătat atitudine și au stat bine în teren”, afirmă acesta:  

„După jocul de la Snagov sunt parțial mulțumit de cum au evoluat băieții, dar cu faptul că au marcat trei goluri și am venit doar cu un punct nu pot să fiu de acord. Pentru jocul cu Universitatea Cluj am avut două săptămâni la dispoziție în care să lucrez cu echipa și am încercat să îi fac să înțeleagă sarcinile de joc. Mergem încrezători, dar nu va fi un meci ușor. Din punctul de vedere al lotului, nu am probleme, în afară de Banac, care a făcut o ruptură musculară în repriza a doua a meciului de la Snagov și iese din calcul pentru jocul de la Cluj. Am însă jucători buni, care trebuie să-și demonstreze calitățile, și vreau ca după joc să pot să mă uit în ochii lor și să le spun că sunt mulțumit de prestația lor. Universitatea Cluj e și ea o echipă care are o mare presiune asupra ei, dar noi mergem să obținem punct sau puncte”, a declarat tehnicianul principal din Valea Domanului, Dorinel Munteanu.

La jocul de pe Cluj Arena, fotbaliștii de la CSM Reșița îi vor avea aproape și pe suporterii din Galeria Guardia Ultra,  care se vor deplasa împreună cu liderul lor Marcel Gușcă:

”Vom face deplasarea la Cluj cu un autocar. Suporterii au înțeles că echipa trece printr-o perioadă mai delicată și au vrut să fie alături de ea și în această deplasare. Vom încuraja echipa în număr destul de mare, chiar dacă este vorba de o deplasare destul de lungă. Și sperăm să ne întoarcem cu puncte de acolo, a spus Marcel Gușcă.

Partida Universitatea Cluj – CSM Reșița, din etapa a 20-a, se va juca sâmbătă, de la ora 15.00, pe Cluj Arena. În tur, reșițenii au trecut de  Universitatea Cluj în Valea Domanului cu 2-0.

ETAPA:

Sâmbătă, 30 Noiembrie      

CS Mioveni – ASU Politehnica Timişoara 11:00      

Sportul Snagov – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 11:00      

Ripensia Timişoara – Campionii FC Argeş 11:00      

FK Csikszereda – SCM Gloria Buzău 11:00      

Concordia Chiajna stă. 11:00      

Farul Constanţa – Rapid 13:00      

Universitatea Cluj – CSM Reşiţa 15:00      

Pandurii Târgu Jiu – Turris Oltul Turnu Măgurele 17:00

Duminică, 1 Decembrie       Dunărea Călăraşi – UTA Arad 13:00

Luni, 2 Decembrie       Petrolul Ploieşti – Metaloglobus Bucureşti 18:00

CLASAMENT:

1. UTA Arad   38

2. CS Mioveni   34

3. FC Rapid   32

4. Petrolul Ploieşti   30

5. Turris Oltul Turnu Măgurele   29

6. Metaloglobus Bucureşti   27

7. Campionii FC Argeş   27

8. SCM Gloria Buzău   26

9. ASU Politehnica Timişoara   25

10. Farul Constanţa   25

11. Universitatea Cluj   23

12. Dunărea Călăraşi   23

13. Viitorul Pandurii Târgu Jiu   23

14. Ripensia Timişoara   23

15. FK Csikszereda   21

16. Concordia Chiajna   21

17. CSM Reşiţa   17

18. Sportul Snagov   9

19. Pandurii Târgu Jiu   8

sursa foto: Cristina Corocan

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles