Reşiţenii de la Coda Vinci s-au calificat la Turneul Final de Minifotbal din România!

451

Formația Coda Vinci, câștigătoarea din județul Caraș-Severin ne-a reprezentat cu succes la faza regională din Campionatul Național de Minifotbal, întreceri desfășurate la Craiova. Fotbaliștii reșițeni au reuşit, în premieră, calificarea la Turneul Final de Minifotbal!

În grupă, reșițenii au excelat și au terminat pe primul loc, după 4-1 cu ISU Tg. Jiu, 4-0 cu Zoppas Timișoara, 1-1 (5-4 la penalty) cu Hermannstadt Sibiu și 4-1 cu Nurvil Vâlcea. După au trecut cu 5 – 4 în sferturi de Liberty Hunedoara și astfel au ajuns în semifinală, ne-a transmis delegatul echipei reșițene, fostul portar al CSM-ului, Gheorghe Popa.

În aceeaşi zi au fost programate și jocurile din sferturi şi semifinala. Coda Vinci a pierdut cu Borussia Hermannstadt Sibiu, cu 1-2 și pentru pentru locurile III-IV s-a confruntat cu FC Hermannstadt Sibiu, de care a fost învinsă cu 1-0, deși în grupe a trecut de ea, la penalty.

Formația reșițeană este antrenată de Valentin Ilaș.

” Este o performanță unică a unei echipe din Caraș-Severin, care reușește calificarea la acest turneu. Le doresc să aibă o comportare cât mai bună la etapa finală, a spus Adrian Caracoancea, președintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Caraş-Severin.

Echipa reșițeană a încheiat pe poziția a IV-a turneul și s-a calificat, în premieră la turneul final de la Alba Iulia, ce va avea loc în perioada 6-8 iulie.

foto: Adrian Caracoancea

Cristina Corocan