Cristian ChivuCristian Chivu, fotbalistul român al echipei italiene Inter Milano, ar putea reveni pe gazon la sfârşitul lui februarie, a dezvăluit impresarul fundaşului, Victor Becali, conform portalului fcinternews.it.

Chivu ‘munceşte pentru a reveni după accidentarea urâtă pe care a avut-o’, a declarat Becali. Întrebat când ar putea avea loc revenirea jucătorului, impresarul a răspuns: ‘poate la sfârşitul lui februarie’.

Fundaşul, în vârstă de 33 ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la unul dintre degetele piciorului drept, într-o clinică din SUA, în luna august.

Contractul lui Chivu cu Inter expiră în luna iunie, iar Becali a spus că este prematur să se vorbească de prelungirea înţelegerii cu formaţia lombardă. ‘Nu ne gândim acum; Chivu trebuie doar să se recupereze, apoi vom vedea’.

Impresarul a comentat şi situaţia lui Denis Alibec, care a semnat cu Astra Giurgiu. Atacantul nu mai este acum jucătorul lui Inter, club care în prima jumătate a sezonului îl împrumutase la altă echipă din Serie A, Bologna.

‘E o veste bună. Astra e o echipă mare, cu un preşedinte bogat şi ambiţios. Joacă în cupele europene şi e cel mai bun lucru pe care Denis şi-l putea dori. La 23 de ani are tot viitorul înainte şi cred că aici, în România, va juca mai mult decât în Italia’.Sursa:Agerpres