Remiza dintre Metalul Reşiţa şi CS Mioveni nemulţumeşte ambele tabere

Daniel Oprita

Ocupantele primelor trei locuri în seria a doua a Ligii a doua de fotbal au încheiat la egalitate partidele din etapa a 14-a, astfel că podiumul clasamentului rămâne neschimbat. ACS Poli este pe primul loc cu 29 de puncte. Locurile 2 şi 3 sunt ocupate de Poiana Câmpina şi Metalul Reşiţa, fiecare cu 25 de puncte.

Echipa din Valea Domanului a remizat 1-1, acasă, cu CS Mioveni. Antrenorul reşiţenilor, Daniel Opriţa, este nemulţumit de acest rezultat şi consideră că se putea obţine mai mult. Cu toate acestea, tehnicianul este de părere că jocul a fost dominat de elevii săi. De asemenea, Opriţa a fost deranjat de reacţia publicului, care, la finalul partidei a întors spatele echipei.

Nici antrenorul oaspeţilor de la Mioveni, Claudiu Niculescu, nu a fost foarte mulţumit de egalul obţinut. Au fost ocazii de ambele părţi, iar rezultatul se poate spune că este unul echitabil, în opinia lui Niculescu. El a adăugat că este un plus punctul obţinut la Reşiţa, o echipă care şi-a propus ca obiectiv promovarea în prima ligă. Pentru CS Mioveni urmează o săptămână dificilă, un meci acasă cu FC Bihor şi o deplasare la Satu Mare, plus meciul din sferturile Cupei României la fotbal.

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles