Raul RusescuRaul Rusescu impresionează în tricoul celor de la Braga. Fostul golgheter al Ligii 1 arată o poftă impresionantă de joc și a punctat deja de 3 ori în cele trei prezențe bifate pentru lusitani. 

Meciul de debut a fost singurul în care el nu a izbutit să marcheze, în duelul din Cupa Portugaliei cu Arouca (2-0). După aceea, Ruse a înscris o dublă la debutul în campionat (3-0 Guimaraes ) și încă o dată în Cupa Ligii (3-0 Beira Mar ).

Cu o medie de un gol per meci, Rusescu este văzut înlocuitorul perfect pentru Eder, titularul din ofensiva Bragăi, accidentat în startul lunii decembrie.

Publicația ABola îi ironizează pe cei de la Sevilla și în principal pe Unai Emery pentru comportamentul aplicat lui Rusescu. Românul este considerat una dintre loviturile iernii pe piața transferurilor din Portugalia.

„Braga avea nevoie de un golgheter, iar venirea lui Raul Rusescu a rezolvat problema. Este înlocuitorul perfect pentru Eder, care va avea dificultăți în recuperarea locului în echipă. Sevilla nu a știut să îl folosească, iar presa locală și fanii andaluzilor l-au pus la zid pe Unai Emery pentru că nu i-a dat șanse suficiente românului. Cea mai câștigată din toată afacerea este Braga, care trebuie să mulțumească pentru acest cadou”, reiese din materialul publicat de ABola.Sursa:DigiSport