Racing Santander v Real Sociedad - Copa del Rey Quarter FinalRacing Santander a fost exclusă din viitoarea ediţie a Cupei Spaniei după ce jucătorii săi au refuzat să dispute meciul cu Real Sociedad, programat joi seara, în semn de protest faţă de neplata salariilor.

În faţa spectatorilor veniţi să asiste la partida din cadrul manşei secunde a sferturilor de finală din ‘Copa del Rey’, programată pe stadionul ”El Sardinero” din Santander, jucătorii grupării de liga a 3-a au intrat pe teren, dar au refuzat să joace. La fluierul de început al meciului, fotbaliştii lui Racing s-au grupat la centrul terenului până când arbitrul a decis să anuleze meciul, 40 de secunde mai târziu, sub încurajările şi aplauzele spectatorilor.

Clubul Racing Santander, care se confruntă cu mari probleme financiare, a pierdut astfel la masa verde jocul cu Real Sociedad, primind şi o amendă din partea Federaţiei spaniole, în valoare de 3.006 euro, ca urmare a boicotului jucătorilor săi, conform presei iberice.

Real Sociedad, învingătoare în meciul tur cu scorul de 3-1, va avea ca adversară în semifinalele actualei ediţii a Cupei Spaniei formaţia FC Barcelona.Sursa:Agerpres