Prima etapă, primul punct pentru Progresul Ezeriş. Cărăşenii au scos egalul la Târgu Cărbuneşti

La trei zile după un meci epuizant în Cupa României, Progresul Ezeriş a strâns rândurile şi a plecat după primele puncte în campionat.  În etapa inaugurală a Ligii a III-a, cărăşenii au evoluat pe terenul formaţiei gorjene Gilortul Târgu Cărbuneşti. Un meci greu, în care şi-a spus cuvântul şi oboseala acumulată în cele 120 de minute ale duelului din Cupă cu CSM Reşiţa. Gilortul a fost echipa mai proaspătă, dar ambele formaţii au avut ocazii mari. Mingea a lovit de cinci ori bara, dar s-a încăpăţânat să nu intre în plasă. Gilortul Târgu Cărbuneşti – Progresul Ezeriş scor final 0-0, şi ezerişenii obţin un punct preţios într-o serie în care lupta se anunţă foarte echilibrată. Un rezultat mulţumitor, având în vedere conjunctura, a declarat preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă:

„Un joc foarte greu, adversarii au fost mai proaspeți, au avut ocaziile meciului, chiar au lovit de trei ori bara. Şi noi am avut două bare și niște ocazii monumentale pe final de joc. Totuși, este bine că nu am pierdut și pot spune că oboseala și-a spus cuvântul. Dar ne mulțumim cu un punct, deși inițial am venit să câștigăm toate cele trei puncte. Atâta s-a putut în acest prim meci din campionat. Ne așteaptă partida cu Pandurii de sâmbătă, vom încerca să ne refacem din punct de vedere fizic și să fim apți la ora jocului”, a spus Cristian Şodâncă.

Progresul Ezeriș: Birăescu, Mărgan, Popescu, Marius Musteța, Dalea, Kawagoe, Derbac, Arjocan, Marian Musteța, Rotariu, Hrudei. Rezerve: Spînu, Străin, Dumitru, Dragomir, Călin. Antrenor Constantin Arbănaş.

Gilortul: Beaujeon, Cuțitoiu, Dolcescu, Istudor, Miroiu, Oprișa, Avrămescu, Almăjanu, Dănăricu, Viespe, Filip. Rezerve: Voinea – Safta, Gheorghe, Gîlcescu, Cocioabă, Stegaru, Bucur, Lazăr, Scurtu. Antrenor Mihai Dinu.

Pentru Progresul urmează un meci acasă, contra celor de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Viitorii adversari ai Ezerişului au început campionatul cu o victorie: 3-1 în duelul local cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu II. Meciul Progresul Ezeriş – Pandurii Lignitul Tg. Jiu se va disputa în data de 4 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Caransebeş.

foto: facebook

De același autor

Related Articles