Poli Timişoara luptă pentru un loc în sferturile Cupei României

40

FCSB joacă la Timişoara, pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României. Meciul are loc joi seara, începând cu ora 21:30.

FCSB nu trece deloc printr-o perioadă bună, având o serie de trei înfrângeri consecutive, fără gol marcat: 0-1 cu CSM Poli Iaşi, 0-2 cu Viktoria Plzen în Liga Europa şi 0-2 cu Astra, în ultima etapă a Ligii 1. Statistica spune că este o serie pe care Steaua nu a mai întâlnit-o niciodata în ultimii 50 de ani. Ultima dată când s-a întâmplat ca steliştii să aibă trei înfrângeri la rând, făra gol marcat, a fost în sezonul 1966-1967! Atunci Steaua pierdea cu Dinamo Piteşti, Progresul Bucureşti şi Strasbourg fără să marcheze vreun gol!

În precedenta fază a competiţiei, FCSB a reuşit să treacă de Sănătatea Cluj, scor 6-1. De partea cealaltă, ACS Poli Timişoara a reuşit să învingă rivala locală, Poli Timisoara, după o victorie la limită, scor 1-0. Dacă FCSB are o serie de trei înfrângeri la rând, echipa pregătită de Ionuţ Popa vine după trei remize consecutive: 1-1 cu FC Viitorul, 1-1 cu FC Botoşani şi 1-1 cu Juventus Bucureşti. Timişoara are o apărare destul de modestă pe teren propriu, având o serie de patru meciuri consecutive în care a luat cel puţin un gol acasă,scrie TelekomSport.ro

sursa foto:ACS Poli Timisoara