Antrenorul Octavian Benga a încheiat după mai puţin de trei luni colaborarea cu divizionara secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul reşiţean de 41 de ani a preluat echipa gorjeană în noiembrie anul trecut și a condus-o de pe bancă în doar două partide. Despărțirea s-a produs la puţin timp după reunirea din iarnă.  Octavian Benga a mai coordonat doar primele două antrenamente din acest an, după care a anunţat că încheie amiabil colaborarea cu gruparea patronată de Nicolae Sarcină.

”În urma unor discuții, am convenit de comun acord că este cel mai bine să ne despărțim. Urez mult succes clubului de acum încolo. Eu îmi doream să continui, nu am venit la club doar pentru finalul de an. Am semnat pe un an și jumătate, iar, în principal, obiectivul era să construim o formaţie competitivă pentru sezonul viitor, să îmbunătățim condițiile de la echipă”, a declarat Octavian Benga pentru Liga2.ro.

În urmă cu trei sezoane, Octavian Benga a fost antrenor principal și la CSM Reșița, în Liga a 3. El a activat şi în Liga 2, ca principal la ASU Poli Timișoara și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. De asemenea, în prima parte a anului trecut, reşiţeanul a fost secund la echipa de primă ligă Universitatea Craiova.

foto: arhivă