Muncitorul Reşiţa pierde în faţa campioanei la futsal, Autobergamo Deva

Muncitorul Resita-Autobergamo Deva

Muncitorul Reşiţa a pierdut marţi seara, 4 noiembrie, pe teren propriu, meciul cu Autobergamo Deva, în etapa a 9-a a Ligii 1 de fotbal în sală. Campioana en titre a obţinut victoria în ultimele secunde ale partidei prin reuşita lui Cristian Matei. Meciul s-a încheiat 5-4 în favoarea oaspeţilor, la pauză 3-1.

Pentru Muncitorul Reşiţa au înscris Staicu, de două ori, Doană și Costescu, iar pentru Autobergamo Deva au marcat Robert Matei și Cristian Matei, de câte două ori, și Andrei Muntean. Directorul tehnic al formaţiei reşiţene, Viorel Lolea, a spus că elevilor săi le lipseşte experienţa la fotbalul de sală, fiind una dintre cauzele care au dus la această înfrângere:

Muncitorul Reşiţa rămâne pe locul 9 în clasament cu 6 puncte având doar două victorii, nereuşind să mai câştige de şapte etape. Autobergamo Deva este liderul clasamentului cu 24 de puncte, la egalitate cu City’us Târgu Mureş, dar şi un meci mai mult disputat. Reamintim, că formaţia din Deva participă în actualul sezon în Cupa UEFA la fotbal în sală.

În etapa următoare, Autobergamo Deva va sta, iar Muncitorul Reșița va primit vizita ultimei clasate Clujana Cluj-Napoca, duminică, 9 noiembrie, de la ora 17.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles