Muncitorul Reşiţa întâlneşte pe City’Us Târgu Mureş în optimile Cupei României la futsal

Echipa de futsal Muncitorul Reşiţa va înfrunta campioana României, pe City’Us Târgu Mureş, în optimile de finală ale Cupei României.

Potrivit tragerii la sorţi efectuate luni, 22 februarie, echipele din vestul ţării vor avea adversare din primul eşalon, în optimile de finală ale Cupei României la futsal. Muncitorul Reşiţa va juca împotriva formaţiei City’Us Târgu Mureş, Informatica Timişoara o va întâlni pe United Galaţi, iar Autobergamo Deva o va înfrunta pe Spicom Sfântu Gheorghe.

Duminică, 21 februarie, s-a disputat un meci restanţă contând pentru etapa a 14-a a Ligii 1. City’Us Târgu Mureş s-a impus cu 11-1 în duelul cu Muncitorul Reşiţa, după 3-0 la pauză. Spaniolul Mario Duque a punctat de patru ori, fiind completat de Emil Răducu (2), Fabio Aguiar (2), Alex Pop, Robert Tamas și Vlad Țipău. Golul de onoare al reşiţenilor a fost marcat de Iulian Mitru.

În ptimile de finală ale Cupei României, United Galaţi participă cu ambele echipe ale clubului, după ce satelitul a beneficiat de retragerea din campionat a adversarei din Cupă, Galactic Focşani.

Programul complet al optimilor:

Spicom Sfântu Gheorghe – Autobergamo Deva

Colţea 1920 Braşov – KSE Târgu Secuiesc

Bukovina Vicov – Dunărea Călăraşi

Imperial Wet Gheorgheni – Pro-Tineret Sighişoara

City’Us Târgu Mureş – Muncitorul Reşiţa

Concordia Chiajna – FK Odorheiu Secuiesc

United 2 Galaţi – CSMS Iaşi şi

United Galaţi – Informatica Timişoara.

Runda optimilor se va disputa în zilele de 2 şi 3 martie, însă programul poate suferi modificări în funcţie de televizări.

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles