Momente dramatice la Timișoara: un fan a suferit un stop cardiac și a fost dus la spital

141

Începutul de meci de pe stadionul Dan Păltinișanu a adus deschiderea de scor pentru oaspeții bucureșteni, dar și un moment dramatic în tribune: un fan al bănățenilor a suferit un stop cardiac și medicii fac eforturi pentru a-i salva viața.

În minutul 11, când scorul era deja 1-0 pentru Steaua, cele două ambulanțe prezente la meci s-au adunat la centrul terenului, dincolo de reclame, pe partea dinspre Tribuna a 2-a a arenei timișorene, pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui bătrân care s-a prăbușit în tribune. Cel mai probabil, a făcut o criză de epilepsie și s-a prăbușit, apoi a suferit un stop cardiac, potrivit reporterului Digi Sport Ionuț Petrișor, prezent la meciul ACS Poli Timișoara – Steaua.

Câțiva angajați SMURD din Caransebeș, aflați și ei în tribune, l-au adus la marginea terenului, unde ambulanțele au putut interveni rapid și fără a perturba desfășurarea meciului.

În scurt timp au apărut mai apărut două ambulanțe – una dintre ele din partea SMURD – pentru a-l duce la spital și pentru ca cele două prezente încă de la startul meciului să rămână la stadion, potrivit regulamentului.

La marginea terenului a intervenit și o a patra ambulanță, din partea SMURD,scrie digisport.ro

sursa foto:digisport.ro