Clubul de fotbal CSM Politehnica Iaşi a anunţat, vineri, 7 august într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, încetarea relaţiilor contractuale cu antrenorul Mircea Rednic.


„Mulţumim, Coach! Mircea (V)Rednic şi-a încheiat, cu succes, mandatul la CSM Politehnica Iaşi. Mulţumim pentru că ai simţit, autentic, alb-albastru. Pentru dedicare. Pentru curajul de a fi umăr la umăr cu noi la greu. Pentru că, împreună, am reconfirmat traseul unui simbol. Iaşiul a câştigat un prieten, amintiri şi o pagină de istorie fotbalistică. Pentru toate, vei fi respectat în Copou!”, se arată în comunicatul grupării moldovene.

Sub conducerea lui Mircea Rednic, CSM Poli Iaşi a încheiat ediţia 2019-2020 a Ligii I, îngheţată prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF, pe antepenultima poziţie a clasamentului (locul 12), cu 30 de puncte, scrie Agerpres.


În vârstă de 58 de ani, Rednic a preluat formaţia moldoveană la începutul lunii ianuarie, când l-a înlocuit pe Mihai Teja, şi a avut ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare.


Mircea Rednic a obţinut, ca antrenor principal, două titluri de campion, cu Rapid şi Dinamo. El şi-a început cariera de antrenor în anul 2000, antrenând echipe importante din campionatul României, dar şi din Belgia: Standard Liege, Gent, Mouscron.

sursa foto: Agerpres