Metalul-Tarlungeni

Metalul Reşiţa a reuşit să obţină victoria pe teren propriu într-un meci din etapa a IX-a din Liga 2, seria a II-a împotriva formaţiei Unirea Tărlungeni. La finalul jocului elevii lui Daniel Opriţa s-au impus cu 2-1. A deschis scorul Vasile Buhăescu în minutul 14 şi tot el l-a majorat în minutul 58. Pentru oaspeţi a marcat Liviu Nicolae în minutul 60.

Cei mai buni jucători ai reşiţenilor au fost Leonard Manole şi Vasile Buhăescu. Metalul a jucat bine, mai ales după ce în etapa precedentă a pierdut în deplasare la FC Olt cu 4-0. Nu s-a pus niciun moment ca echipa vizitatoare să plece cu puncte din Valea Domanului, chiar dacă de multe ori au fost în terenul gazdelor, dar fără a periclita poarta lui Zimmermann. Golul Tărlungeniului a venit din cauza unei relaxări a defensivei conduse bine şi în acest meci de Mădălin Ciucă. Reşiţenii au mai avut cel puţin două ocazii de-a marca.

Daniel Opriţa a trimis în teren următoarea garnitură: Cristian Zimmermann- portar, iar jucători de camp Robert Cristian (înlocuit în min 39 din cauza unei accidentări cu Andrei Neagoe), Mădălin Ciucă, Sorin Ciobanu, Florin Aniţoiu, Leonard Manole (schimbat din minutul 87 cu Andrei Vaştag), Vasile Buhăescu, Marius Feher, Adrian Stoica (înlocuit din minutul 85 cu Laurenţiu Breşneni), Octavian Vasile şi Dănuţ Enescu. Rezerve neutilizate: Adrian Pascal, Alin Roman, Albert Voinea şi Ionuţ Tătaru).

Antrenorul Daniel Opriţa a apreciat dăruirea din acest meci a jucătorilor, care au revenit la stilul de luptă şi de angajament consacrat. Tehnicianul i-a numit din nou gladiatori.

Vineri, cu gruparea din Valea Domanului a semnat şi fostul căpitan de la CSU Craiova, Adi Ionescu. Antrenorul Daniel Opriţa a spus că în meciul din etapa viitoare, de la FC Caransebeş, poate să se bazeze pe serviciile valorosului nou sosit.

Ascultaţi ce a declarat Daniel Opriţa:

Celelalte rezultate:

CSM Râmnicu Vâlcea- FC Caransebeş 4-1. Golul echipei antrenate de Sorin Bălu a fost marcat de Dicu.

ACS Poli Timişoara- Olimpia Satu Mare 3-0

FC Bihor- FC Olt 0-0. Antrenorul formaţiei bihorene, Alex Pelici şi-a dat demisia.

Şoimii Pâncota- Fortuna Poiana Câmpina 2-2.

CS Mioveni a stat.

Metalul Reşiţa este lider cu 20 de puncte. ACS Poli ocupă locul secund cu 18 puncte. FC Caransebeş se află pe locul 10, penultimul cu 6 puncte.

(Daniel Babun)