Metalul Reşiţa a obţinut greu trei puncte în meciul cu Olimpia Satu Mare

Metalul cu Olimpia

În etapa a VII-a din Liga 2 de fotbal, Siria a II-a, sâmbătă Metalul Reşiţa a învins pe teren propriu pe Olimpia Satu Mare cu 1-0. Golul a fost marcat de atacantul Vasile Buhăescu în minutul 36.
Jucătorul a mai avut două oportunităţi de-a marca. Spre finalul primei reprize a ratat singur cu poarta goală de la 5 metri. A vrut să trimită mingea în plasă cu călcâiul şi a trimis-o pe lângă bară. În partea a doua a jocului a şutat puternic de la 15 metri şi mingea a lovit transversala.
Şi oaspeţii au avut trei ocazii de-a lungul partidei. Din minutul 71 sătmărenii au rămas în 9 oameni de câmp, după ce fundaşul Dumitru Munteanu a văzut cel de-al doilea galben pentru simulare în careul gazdelor.
Şi în acest meci cei mai buni jucători de la Metalul Reşiţa au fost portarul Cristian Zimmermann şi fundaşul Mădălin Ciucă.
Jocul reşiţenilor nu a prea mers, jucătorii făcând greşeli individuale. La partidă au asistat aproximativ 1800 de spectatori.
Antrenorul formaţiei Olimpia Satu Mare, Cosmin Bodea, a acuzat arbitrajul bucureşteanului Sorin Antonie. Tehnicianul a mai afirmat că echipa sa a fost defavorizată şi în celelalte partide disputate în deplasare.

Antrenorul Daniel Opriţa a trimis în teren pe Cristian Zimmermann în poartă şi jucătorii de câmp Robert Cristian, Mădălin Ciucă, Sorin Ciobanu, Florin Aniţoiu, Laurenţiu Breşneni (înlocuit cu Dănuţ Enescu), Vasile Buhăescu, Marius Feher, Alin Roman (Leonard Manole), Octavian Vasile, Claudiu Ionescu (Albert Voinea).
Rezerve neutilizate: Adrian Pascal, Andrei Neagoe, Andrei Vaştag, Ionuţ Popescu.

Celelalte rezultate:
Şoimii Pâncota- FC Caransebeş 5-1
CS Mioveni- Unirea Târlungeni 0-1
CSM Râmnicu Vâlcea- FC Olt 0-0.
Vineri, ACS Poli Timişoara- FC Bihor 3-0.

Metalul Reşiţa este lider cu 17 puncte, având cu 5 puncte mai mult decât echipa de pe 2, ACS Poli Timişoara. FC Caransebeş a coborât pe 8 cu 6 puncte.
În etapa a VIII-a, miercuri 15 octombrie, Metalul Reşiţa va juca în deplasare la FC Olt Slatina. FC Caransebeş primeşte vizita formaţiei CS Mioveni, iar ACS Poli Timişoara se deplasează la Fortuna Poiana Câmpina.

(Daniel Babun)

Articolul precedent
Articolul următor

De același autor

Related Articles