amical Metalul Resita – Dunaujvaros PalhalmaEchipa de ligă secundă Metalul Reșița a obținut un rezultat de egalitate în partida amicală jucată împotriva maghiarilor de la Dunaújváros. Scorul final a fost stabilit încă din prima repriză, 1-1. Pentru formația din Valea Domanului a marcat Daniel Oprița. În partea a doua a meciului de miercuri, 5 februarie, antrenorul Marian Pană a schimbat complet echipa. Acționarul majoritar al clubului reșițean, Cătălin Rufă, este mulțumit de cum au evoluat jucătorii, mai ales că încă resimt oboseală după perioada de acumulare fizică. În prima repriză a partidei maghiarii au arătat mai multă prospețime, dar în partea a doua Metalul a dominat clar jocul, a declarat pentru Radio România Reșița, Cătălin Rufă. Dunaújváros se află pe locul secund în liga a doua din Ungaria, la trei puncte de ocupanta primului loc.

Primul 11 trimis în teren de Marian Pană: Zimmermann – Vădrariu, Nogo, Popescu, Cristian – Dragu, Besart, Neagoe, Szabo – Stoica, Opriţa. În repriza a doua au intrat pe teren: Pascal, Liuba, Breşneni, Apostol, Besart, Vasile, Vaştag, Enescu, Enciu, Făgărăşanu, Mureşan.

Pentru Metalul Reșița va urma, în 7 februarie, un alt joc de pregătire împotriva ucrainenilor de la Karpatî Lvov. Vor urma japonezii de la Shonan Bellmare (pe 9 februarie), Nyíregyháza Spartacus liderul din liga secundă a Ungariei (pe 11 februarie), o echipă din liga a doua rusă (pe 13 februarie) şi o echipă din Danemarca (pe 15 februarie).

(Adina Niță)