Vladimir Bozovici

Naţionalele de fotbal care vor participa la Campionatul Mondial din Brazilia dispută, în această perioadă, meciuri de pregătire.

Selecţionata Camerunului a învins Macedonia cu 2-0, luni seara, 26 mai, la Kufstein (Austria). Golurile au fost marcate de Pierre Webo (min 52) şi Maxim Choupo Moting (min 83). Pentru Macedonia a jucat şi fundaşul Daniel Georgievski, care a fost la Steaua, intrat după pauză în locul lui Aleksandr Todorovski. Tot din minutul 57 a jucat şi Blaze Ilijoski, fost atacant al Braşovului.

Naţionala Iranului a încheiat la egalitate cu selecţionata Muntenegrului, 0-0, luni seara, la Hartberg (Austria). Iranul se află de mai multe zile în Austria, unde a mai jucat un meci amical, cu Belarus încheiat tot cu o remiză albă. Pentru Muntenegru a jucat în ultima jumătate de oră şi ex-rapidistul Vladimir Bozovic.

Formaţia Australiei a terminat la egalitate, 1-1, în compania reprezentativei Africii de Sud, într-un meci disputat luni, pe Stadionul Olimpic din Sydney. Australia este calificată la Cupa Mondială din acest an, unde va evolua în Grupa B, alături de Spania, Olanda şi Chile.

Rusia a câştigat primul său meci de pregătire pentru CM 2014 din Brazilia, luni, la Sankt Petersburg, în faţa Slovaciei, cu 1-0. Selecţionata antrenată de italianul Fabio Capello s-a impus în urma golului marcat de atacantul Aleksandr Kerjakov în minutul 82.

Sursa foto: adevarul.ro

(Adina Niţă)