[AUDIO] Marian și Marius Musteța sunt din această săptămână jucătorii echipei Progresul Ezeriș

1693

Echipa de fotbal din Liga a IV-a, Progresul Ezeriș, a transferat noi jucători. Este vorba despre Marian și Marius Musteța, după cum a declarat directorul sportiv de la Progresul Ezeriş, Marian Meşinschi:

”Au venit la echipă Răzvan Costachi, Liviu Străin, Flavius Costescu, Daniel Bâldea și Sebastian Isarie. În premieră vă anunț că s-au perfectat și acordurile de transfer pentru frații Marian și Marius Musteța. De la echipă au plecat Cosmin Negoescu, Cirprian Badea și Cosmin Chiurtu. În momentul de față avem un lot competitiv, nu cred că mai avem nevoie de alți jucători. Noi preconizăm să oprim în lot 28 de jucători. Așteptăm cu nerăbdare să înceapă returul campionatului, suntem pregătiți din toate punctele de vedere”, a concluzionat Marian Meșinschi.

Formația Progresul Ezeriș are programate la finalul acestei săptămâni două meciuri amicale, primul sâmbătă, 22 februarie, de la ora 12.00, la ACS Politehnica Timișoara, iar cel de-al doilea duminică, 23 februarie cu Magica Caransebeș, de la ora 15.00.

Primul meci oficial din acest an pentru Progresul Ezeriș este cel din Cupa României, în data de 8 martie cu Voința Răcăjdia. În 15 martie în campionat echipa antrenată de Adrian Enășescu va juca cu Nera Bozovici, pe teren propriu.