Costel Pantilimon made seven Premier League appearances for Manchester City

Timişoreanul Costel Pantilimon a jucat titular la  Manchester City în meciul pe care echipa lui Manuel Pellegrini l-a câștigat cu 2-0 contra lui Chelsea,  formația antrenată de Jose Mourinho văzându-se nevoită să părăsească Cupa Angliei încă din faza optimilor. Interesant este că această competiție nu este prima ratată de londonezi, care au părăsit deja și Cupa Ligii. Golurile au fost marcate de Jovetic (15) şi Nasri (67). Primul a recepționat o pasă de la Dzeko, pentru ca la golul lui Nasri assist-ul să-i aparțină lui Silva.

Scorul este unul oarecum surprinzător, în condițiile în care echipa finanțată de Roman Abramovic a fost până acum singura care a învins-o pe City în campionat (1-0). De data aceasta, însă, trupa lui Pellegrini a evoluat mult mai bine, cel mai bun exemplu fiind acela că oaspeții n-au trimis niciun șut pe poarta lui Pantilimon.

Ca atare, e greu de spus ceva despre prestația portarului. Acesta a avut practic o singură minge mai grea, pe care a reținut-o în doi timpi, după ce inițial scăpase balonul în față.

(Sursa: DigiSport)

(Daniel Babun)