În Liga I de fotbal în sală Muncitorul Reșița întâlnește, astăzi, acasă cea mai bună echipă a campionatului

Echipa de fotbal în sală Muncitorul Reşiţa revine în această după-amiază în faţa propriilor fani. După un meci mare, făcut la Sfântu Gheorghe, în care au învins o formație de top, reşiţenii sunt pregătiţi să dea o replică frumoasă şi celei mai bune echipe din Liga I de futsal, Autobergamo Deva.

Președintele clubului, Muncitorul Reșița, Antonel Burtea a vorbit despre meciul de la Sfântu Gheorghe, câștigat la scor, dar și despre partida de acasă cu Autobergamo Deva :

” La Sfântu Gheorghe a fost un meci care nu este recomandat cardiacilor. Băieții au luptat foarte mult, s-au dăruit și nu pot să cred că s-a întâmplat. Nu că am învins, ci cum am învins. În doar 4 jucători și trei copii. Sunt foarte bucuros pentru ce a reușit cu aceștia. Urmează o etapă destul de grea acasă cu Deva, după cum știți cu jucători de echipă națională. Dar nimic nu este imposibil. Dacă vom juca așa cum am jucat la Sfântu Gheorghe, echipa din Deva va avea o mare problem la Reșița. Noi avem o problemă în lot. Flavius Fedor s-a accidentat destul de grav în meciul de la Sfântu Gheorghe”.

Partida Muncitorul Reşiţa – Autobergamo Deva, are loc vineri, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Reşiţa.

Echipa din Reșița se confruntă cu o serie de probleme financiare, în legătură cu acestea Antonel Burtea a afirmat:

”Sunt foarte supărat și vă promit că în curând vă voi spune și mai multe. Nu suntem ajutați de nimeni. Suntem o echipă de cerșetori, din ușă în ușă, pentru a ajunge să terminăm campionatul.”

Cristina Corocan