Kievul se pregăteşte pentru duelul cu Barcelona! Mircea Lucescu: „Se vor apăra probabil mai bine fără Messi”

Mircea Lucescu, principalul de pe banca tehnică a formaţiei Dinamo Kiev, crede că FC Barcelona, adversara pe care ucrainenii o vor întâlni marţi seara în Liga Campionilor, se va apăra probabil mai bine fără atacantul argentinian Lionel Messi.

”Barcelona este Barcelona. Bineînţeles că prezenţa lui Messi este mereu un avantaj, dar în ceea ce priveşte absenţa sa, Barcelona va juca probabil mai bine în apărare. Nimeni nu joacă din întâmplare la această echipă. Ei cheltuie mulţi bani pe transferuri, ceea ce înseamnă că toţi jucătorii sunt de nivel înalt. În plus, au tineri talentaţi”, a comentat Lucescu absenţele lui Messi şi Frenkie de Jong din lotul pentru meciul de la Kiev.

Dinamo Kiev va juca la victorie în meciul cu Barcelona, a mai spus reputatul antrenor român: ”Bineînţeles că vrem să câştigăm, dar vom vedea două echipe cu filosofii, resurse şi idei diferite. Dinamo a lipsit ceva timp din Champions League şi aş vrea ca meciul următor să dea un impuls progresului echipei”.

Mircea Lucescu a vorbit şi despre problemele cu care se confruntă echipa sa din cauza coronavirusului:

”E dificil să revii în echipă după această boală. Săptămâna trecută şapte jucători s-au vindecat şi şase dintre ei au jucat cu Inguleţ. Ei au revenit foarte slăbiţi şi a trebuit să schimbăm procesul de antrenamente. Trebuie să ung puţin rotiţele, la fel şi jucătorii, dar dacă vreunul nu va fi pregătit, va trebui să îl înlocuim”, a mai spus antrenorul vicecampioanei Ucrainei.

Dinamo Kiev o va întâlni pe FC Barcelona marţi seara, de la ora 22:00, pe Stadionul Olimpic din Kiev. Partida are loc în cadrul grupei G a Ligii Campionilor. În tur, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 2-1.

sursa foto: AGERPRES