Atacantul român Claudiu Keşeru a marcat din nou pentru Ludogorets Razgrad! Echipa care domină de ani buni fotbalul bulgar şi-a asigurat al zecelea titlu consecutiv de campioană a Bulgariei, după ce a învins-o pe Beroe Stara Zagora cu scorul de 3-1, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 27-a. Claudiu Keşeru a înscris cel de-al treilea gol al celor de la Ludogorets. Introdus pe teren în min. 60, internaţionalul român a reuşit în minutul 83 cel de-al 17-lea său gol în 23 de etape. Fundaşii Dragoş Grigore şi Cosmin Moţi nu au făcut parte din lot în acest meci. Ludogorets ocupă primul loc în clasament, cu 67 puncte, urmată de ŢSKA Sofia, 53 puncte, şi Lokomotiv Plovdiv, care totalizează 52 puncte.

Claudiu Keșeru a fost transferat de Ludogorets în vara lui 2015, de la Al-Gharaf pentru un milion de euro. El mai are contract cu formația bulgară până în 2022 şi rămâne unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi din fotbalul bulgar. În schimb, colegii săi români şi-au pierdut locurile de titulari, iar acum prind destul de rar lotul. În vârstă de 36 de ani, reşiţeanul Cosmin Moţi – eroul lui Ludogorets în acel meci de pomină cu Steaua, când a făcut minuni ca portar – a fost folosit destul de rar sezonul acesta.

La rândul său, Dragoș Grigore a pierdut și el echipa: n-a fost în lot în ultimele patru meciuri, iar ultima oară a jucat pe 14 aprilie: atunci, internaționalul român de 34 de ani a evoluat 90 de minute în partida pierdută de Ludogorets cu ȚSKA Sofia (1-2), în Cupa Bulgariei.

foto: facebook PFC Ludogorets 1945