Selectie U14 Valea Domanului AJF Caras-Severin

Judeţul Caraş-Severin are o selecţionată de fotbal U14. În lot au fost cuprinşi, în prima fază, 20 de jucători. Majoritatea provin de la CSS Caransebeş- şase; iar de la Dunărea Moldova Nouă sunt patru. De la cluburile CSM Şcolar, AS Oraviţa şi Muncitorul Reşiţa sunt câte doi, iar de la Viitorul Anina, Nera Bozovici, Slatina Timiş şi Gloria Reşiţa au fost selecţionaţi câte unul. Pentru lotul lărgit U14, selecţionerii mai au învedere trei fotbalişti: de la Viitorul Anina, AS Oraviţa şi CSS Caransebeş. Tinerii jucători vor fi antrenaţi de Ion Bica de la CSS Caransebeș, Constantin Tismănariu de la Dunărea Moldova Nouă și Ioan Badea de la Viitorul Anina, iar activitatea va fi supervizată de Marian Meșinschi, președintele Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF Caraș-Severin.

Componenţa selecţionatei U14 Caraş-Severin:

portari- Andrei Erceanu (CSM Școlar Reșița) și Raul Borceanu (Dunărea Moldova Nouă);

jucători de câmp- Damian Isac, Andrei Meriam, Florin Madincea, Ioan Derbac, Gheorghe Popa, Darius Coman, (toţi de la CSS Caransebeș), Flavius Lucică, Carlos Popescu, Remus Sterie (toţi de la Dunărea Moldova Nouă), Bogdan Cioveie, Narcis Plută (amândoi de la Oravița), Cristian Lolea şi Cristian Scarlat (de la Muncitorul Reșița), Adrian Savici (Viitorul Anina), Nicolae Popescu (Nera Bozovici), Mario Albu (CSM Școlar Reșița), Alin Băloi (Gloria Reșița) și Florin Toader (Slatina Timiș).

În lotul lărgit au mai fost reţinuţi trei jucători: Cristian Alexandru (Viitorul Anina), Bogdan Rusmir (AS Oravița) și Darius Petrescu (CSS Caransebeș).

Selecţionata U14 se va reuni luni, 20 iulie, la ora 15, la Sala Polivalentă din Reşiţa. Jucătorii vor efectua vizita medială după care vor intra într-un cantonament de o săptămână, la Secu, în apropierea Reşiţei. De asemenea, în perioada 25 august-1 septembrie tinerii fotbalişti vor efectua un stagiu de pregătire la Costineşti, iar în septembrie vor participa la un turneu în Grecia.

foto arhivă

(Adina Niţă)