Înfrângere categorică pentru ACS Poli în amicalul cu Debrecen

ACS Poli a pierdut ultimul test dinaintea noului sezon la un scor dur, 0-4. Amicalul din deplasare cu formația maghiară Debrecen a fost un adevărat dezastru. Elevii lui Ionuț Popa nu au evoluat așa de slab pe cât o arată tabela, însă experimentatul tehnician are încă destule probleme în închegarea echipei înaintea restartului cu Chiajna.

Gazdele au început mai bine jocul și în minutul 4 Takacs a reluat din careu în bară. Peste alte cinci minute avea să fie 1-0 pentru Debrecen în urma unui șut în cros a lui Sos. La reluare Bud a amenințat prima dată poarta maghiarilor.

Treptat timișorenii au intrat în joc, dar au irosit ocaziile avute în prima parte. Melinte a reluat cu capul pe lângă poartă în minutul 29, Bud a reluat imprecis (min. 30), Țigănașu cu o execuție înșelătoare și Croitoru, de la distanță, au fost șansele ivite în căutarea egalării.

În partea a doua, prima ocazie importantă a fost în contul lui Soljic, care în minutul 59 a reluat cu capul puțin peste recentrarea lui Cânu. La reluare Debrecen avea să marcheze, oarecum contrar cursului. Același Takacs a găsit o breșă în centrul defensivei de această dată și a marcat pentru 2-0 cu ajutorul transversalei.

Nu trec nici patru minute și același Takacs punctează cu capul în urma unei faze începute după un fault dur asupra lui. La 3-0 ACS Poli a avut imediat o dublă ocazie, la capătul căreia s-a aflat și nou intratul Bianconi, dar bănățenii au rămas cu ratările.

În minutul 74, atacantul brazilian a deviat în bară o minge primită de la Doman. Mai mult, în minutul 83 s-a trecut pe lista marcatorilor și africanul Mengolo, atacantul intrat chiar în locul marcatorului dublei. Deși pe parcurs a arătat și consistență, echipa lui Ionuț Popa a suferit la detalii în fața unui adversar bine organizat.

Timișorenii par că au pierdut avantajul omogenității. Deși inițial meciul din prima etapă al lui ACS Poli a fost programat primul din noul sezon acesta a fost mutat între timp. Astfel, jocul din deplasare cu Concordia Chiajna nu va fi vinerea viitoare ci sâmbătă, de la ora 18.30.

De același autor

Related Articles