Încă un derby cărăşean! CSM Reşiţa – Voinţa Lupac, meci al orgoliilor în Valea Domanului

Încă un weekend frumos pentru microbiştii cărăşeni! La o săptămână după jocul dintre Progresul Ezeriş şi CSM Reşiţa, un al doilea derby judeţean trezeşte pasiuni şi orgolii printre suporteri. Sâmbătă, echipa fanion a judeţului primeşte în Valea Domanului replica nou-promovatei Voinţa Lupac, care arată foarte bine şi în Liga a III-a. În vară, amicalul CSM Reşiţa – Voinţa Lupac s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar antrenorul rosso-nerilor Dan Alexa, e convins că nici jocul pe puncte nu va fi unul uşor:

Sunt ambiţii locale. O să întâlnim Lupacul, o echipă bună, cu jucători cu experienţă, care îşi vor vinde foarte scump pielea. Este o echipă pe care eu o respect foarte mult. Într-adevăr, e un joc cu încărcătură, pe care trebuie să-l tranşăm în favoarea noastră. Trebuie să păstrăm aceeaşi atitudine, pentru că asta este, de fapt, cheia succesului. CSM-ul e echipa-fanion a Caraşului şi echipa Reşiţei, vrem să îi bucurăm pe suporteri.”

De cealaltă parte, antrenorul Boşco Vişatovici promite că Lupacul va face viaţă grea Reşiţei.

„Cred că ne aşteaptă cel mai greu joc. Întâlnim un adversar cu jucători de certă valoare, dar noi vom încerca să facem şi noi un joc solid şi să ne vindem scump pielea”, a declarat principalul Voinţei.

CSM Reşiţa e liderul seriei, cu şase victorii din şase meciuri, iar rosso-nerii speră să o sărbătorească mâine pe cea de-a 7-a. Adversara din Lupac vine după un succes acasă contra Jiului Petroşani, iar elevii lui Boşco Vişatovici vor dori să demonstreze încă o dată că buturuga mică poate să răstoarne carul mare. Foştii rossoneri Danci şi Vădrariu sunt doi dintre jucătorii de top ai oaspeţilor de mâine, dar formaţia croată are şi alţi fotbalişti de calitate care pot face diferenţa în teren.  Cu 11 puncte, Voinţa ocupă deocamdată locul patru al clasamentului. Meciul CSM Reşiţa – Voinţa Lupac se dispută sâmbătă, de la ora 15.00, pe arena Mircea Chivu. Având în vedere situaţia epidemiologică, accesul spectatorilor la meci se va face pe baza certificatului verde.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles