Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu merg mai departe în Europa League

Mai mulţi fotbalişti români care evoluează peste hotare îşi continuă parcursul în Europa League cu echipele lor de club. Cu Ianis Hagi titular, Glasgow Rangers s-a calificat aseară în optimile de finală ale competiţiei europene. Liderul din Scoţia a câştigat acasă cu 5-2, după ce se impusese şi în tur, și merge mai departe cu 9-5 la general. Ianis Hagi a fost înlocuit în minutul 71. 

Şi Nicolae Stanciu a avut succes la Slavia Praga: cehii şi-au asigurat prezenţa în optimi, după victoria cu 2-0 obţinută pe terenul formaţiei britanice Leicester. Stanciu a fost titular, a jucat 69 de minute și a dat o pasă de gol. Și echipa antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, îşi va continua parcursul european, grație victoriei cu 1-0 de la Club Brugge.

AC Milan, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, a remizat pe San Siro cu Steaua Roşie Belgrad, 1-1, deşi a avut un om în plus în ultima parte a meciului. Pentru că în tur a fost 2-2, rosso-nerii milanezi merg mai departe graţie golurilor marcate în deplasare.

Foto: Stuart Wallace

De același autor

Related Articles