Gheorghe Mihali este secundul celor de la UTA

Codru Grădinariu, directorul general al celor de la UTA, l-a prezentat echipei pe Gheorghe Mihali, cel care va îndeplini rolul de antrenor secund la UTA, alături de Cristian Todea. Fostul internațional a și condus antrenamentul de pe terenul Sînnicolau Mic.

”Ultima dată când am fost la Arad era prin 2000, jucam la Dinamo, am avut un amical cu UTA, care ne-a învins cu 1-0. Am fost supărați atunci, ne-a și certat Mister rău de tot. Am urmărit ce s-a întâmplat aici, UTA e o echipă grea, chiar dacă a trecut prin momente mai puțin faste. Să joci doi ani la rând baraj și să nu promovezi poate să te afecteze puțin moral, psihic, dar eu cred că acum, cu suportul tuturor, cu jucători buni, cu antrenori care să aducem un plus, putem să fim în Liga I. Va conta mult și experiența unor jucători, dar și cei sub 21 de ani”, a spus Mihali.

De la antrenamentul a lipsit Paul Copaci, răcit, dar în lot a revenit Marius Curtuiuș. Cu UTA se pregătește și Flavius Cuedan, care a jucat ultima dată în România pentru FC Botoșani, iar anul trecut l-a petrecut în Germania, la Waldkraiburg.

La antrenament a fost și Adrian Petre, care a ținut să se mai vadă încă o dată cu cei care i-au fost colegi până mai ieri. Atacantul va pleca în Danemarca la sfârșitul săptămânii, urmând să înceapă experiența la Esbjerg.

sursa foto:UTA