Fundaș din Mauritania pentru UTA

Internaţionalul mauritan Yacoub Aly Abeid a fost transferat la echipa de fotbal UTA Arad, a anunţat clubul, miercuri,29 iunie pe site-ul său oficial. În vârstă de 24 de ani, Aly Abeid a evoluat în 42 de meciuri şi a marcat 2 goluri pentru naţionala Mauritaniei.

”Odată cu venirea lui Aly am încheiat transferurile în compartimentul defensiv. Mi-am dorit să avem o apărare echilibrată, să avem concurenţă pe posturi, iar prin transferul lui Aly am rezolvat şi flancul stâng. Este un jucător pe care l-am analizat foarte bine şi care se pliază pe principiile şi concepţia noastră. Aly vine dintr-un campionat foarte greu, unde a jucat constant în ultimii doi ani şi jumate, la un club bun, care a activat şi în prima ligă franceză. Ne bucurăm că a acceptat să vină alături de noi în dauna altor oferte mult mai atrăgătoare, dar l-am convins cu proiectul nostru şi ceea ce vrem să facem la Arad. Şi nu în ultimul rând, a fost încântat de atmosfera pe care publicul arădean o creează la fiecare meci”, a declarat antrenorul Ilie Poenaru.

UTA i-a mai transferat în această vară pe atacantul Claudiu Keşeru (FCSB) şi pe fundaşul albanez Erjon Hoxhallari (KF Tirana), iar Iacob, Balauru, Benga, Erico, Ubbink, Batha, Otele, Vukcevic, Isac şi Miculescu şi-au prelungit contractele cu UTA. În pregătiri cu arădenii se află şi atacantul moldovean Virgiliu Postolachi.

sursa foto: Agerpres.ro

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles