[FOTO-VIDEO] N-a fost să fie pentru CSM Reșița în primul joc la turneul final al trofeului „Gheorghe Ola”

UPDATE: CSM Reșița a pierdut primul meci din turneu!

Juniorii reșițeni au întâlnit în primul joc la această etapă finală puternica formație cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Jucătorii tehnici ai oaspeților au intrat mult mai relaxați în teren și au reușit să se impună clar în fața rosso-nerilor, cu 8-2, la pauză au condus tot ei cu 6-1. Juniorii reșițeni au fost copleșiți de importanța evenimentului,de faptul că joacă în fața propriilor suporteri, părinților,colegilor și n-au reușit să-și regăsească ritmul. Pentru CSM Școlar Reșița a marcat cele două goluri, Șandru.

Au jucat astăzi pentru reșițeni: Sztanoji, Paraschivu, Burlacu, Todoran, Bîcleșanu, Șandru, Suciu, Lăzărescu, Domil, Imbrea, Lazarovici și Bica.

În sala polivalentă atmosfera a fost una demnă de marile arene, cu galerii de ambele părți. Oricum este important să ne reamintim că echipa reșițeană, antrenată de Cristian Bercsenyi, a ajuns în finala pe țară, după 17 ani și merită încurajați în continuare pentru ceea ce fac și pentru că au ajuns să se confrunte, de la egal la egal, cu cele mai bune echipe din țară, la această categorie de vârstă.

“Din păcate o înfrângere dureroasă, dar asta este, în viață mai și pierzi și mai și câștigi! Îmi felicit jucătorii, au dat tot ce au putut! Sunt fair play și recunosc, că cei de la Miercurea Ciuc au fost mai buni ca noi, dar majoritatea golurilor au fost pe greșeli personale. Jucătorii mei au avut o atitudine bună, dar și neșansă de partea lor. Sper din tot sufletul să ne îmbunătățim jocul și să nu dezamăgim acest public minunat care ne-a susținut. După amiază jucăm cu echipa Ilie Oana București, dar e clar, va fi altă atitudine. Cei mici au avut emoții, e foarte multă lume în tribună, sunt copii, sunt imprevizibili. Suntem alături de ei și sper din suflet să câștigăm”, a declarat antrenorul echipei CSM Reșița, Cristian Bercsenyi.

Meciul din această după amiază, dintre CSM Școlar Reșița și Ilie Oana București, va avea un caracter amical, deoarece echipa din capitală nu s-a prezentat la turneu cu actele în regulă și astfel toate meciurile îi vor fi anulate. Partida va începe la ora 16.00.

Cristina Corocan

—————————-

După 17 ani, CSM Reșița a ajuns într-o finală națională. Trofeul ”Gheorghe Ola” se dispută la Reșița!

La Reșița începe marți, 19 decembrie finala trofeului ”Gheorghe Ola” la fotbal pentru juniori de 9 ani.

     CSM Reșița este favorită la cucerirea trofeului!

Un alt eveniment sportiv important va avea loc la Reșița în zilele de 19 și 20 decembrie. Au trecut 17 ani de când orașul Reșița nu a mai fost reprezentat într-o finală națională la fotbal juvenil, după cum afirmă președintele Clubului din Valea Domanului, Viorel Lolea:

”Ne aflăm înaintea unui eveniment foarte important pentru fotbalul reșițean, cărășan și până la urmă, pentru fotbalul din vestul țării. După 17 ani, suntem foarte bucuroși că o reprezentantă a clubului CSM Reșița este prezentă într-o finală pe țară. Pentru noi aceasta este o performanță deosebită. Doresc să-i felicit pe cei care au realizat acest lucru. După un an de zile se vede munca depusă la Centrul de copii și juniori, dar îi felicit și pe ceilalți antrenori de la Centrul de copii și juniori. Vreau să mulțumesc și părinților care au venit în sprijinul nostru și s-au implicat la organizarea unor evenimente. Aștept în număr cât mai mare iubitorii de fotbal la spectacolul fotbalistic care va fi cu siguranță, în data de 19 și 20 decembrie la Sala Polivalentă din Reșița”.

Juniorii de 9 ani de la CSM Reșița vor disputa de marți meciurile din finala pe țară a trofeului Gheorghe Ola. Se vor întrece la Reșița 8 echipe, cele mai bune din țară, iar reșițeni promit să facă totul pentru a se bucura cel mai mult la finalul competiției, după cum afirmă antrenorul Cristian Bercsenyi:

Vreau să mulțumesc tuturor celor care ați fost și sunteți în continuare alături de noi. Suntem foarte bucuroși, și eu, în numele copilașilor, vă promit că vom face tot ce ține de noi, să vă mândriți cu noi, cu acești copii minunați care au depus un efort considerabil și care datorită muncii lor au ajuns unde sunt. Încă o data vă mulțumesc și vă aștept să fiți alături de noi”, a declarat antrenorul grupei 2008, Cristian Bercsenyi.

“Sunt foarte mulțumit de această grupă,2008, antrenată de Cristi Bercsenyi. Sunt mulțumit în de tot ceea ce se întâmplă la întreg centrul de copii și juniori, toate grupele centrului fiind pe primul loc la categoriile lor de vârstă. Mai avem foarte mult de muncă și ne dorim să facem o figură foarte frumoasă la finala acestui trofeu “Gheorghe Ola”, care se desfășoară zilele acestea la Reșița. Echipele participante sunt unele de top ale României, dar principala favorită este CSM Reșița, pentru că este echipa noastră. Acești copii oricum ne-au făcut deja mândri”, a declarat coordonatorul Centrului de copii și juniori din Valea Domanului, Lucian Dobre.

CSM Reșița face parte din grupa A, alături de ACS Ilie Oana, Academia Luceafărul Cluj și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, iar în grupa B se vor confrunta: LPS Vaslui, ACS FC Dănuț Coman, AS Hidro Râmnicu Vâlcea și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Toate echipele vor fi prezentate în această seară pe scena amplasată în centrul Reșiței.

Trofeul Gheorghe Ola, faza finală începe marți, de la ora 9:00 cu meciul: ACS Ilie Oana- Academia Luceafărul Cluj. Reșițenii dispută primul meci de la ora 10.00 cu echipa din Miercurea Ciuc.

Cristina Corocan