Mijlocaşul reşiţean Daniel Vădrariu începe o nouă etapă a carierei sale fotbalistice! În vârstă de 30 de ani, „Piciul” s-a despărţit în toamnă de CSM Reşiţa, iar acum e gata să dea restart în Republica Moldova, la echipa FC Sfîntul Gheorghe Suruceni. Gruparea moldoveană a anunţat mutarea pe pagina de facebook, postând şi o scurtă prezentare a jucătorului reşiţean care va pune umărul la viitoarele succese ale echipei:

„Daniel-Petru (…) a semnat cu echipa noastră un contract valabil pentru trei ani, după ce anterior a jucat pentru mai multe cluburi cu tradiție în fotbalul de pe celălalt mal al Prutului, printre care: FCM Reșița, Dinamo București, CSM Ceahlăul, Astra Giurgiu sau UTA Arad, precum și pentru naționala de tineret a României. De asemenea, lui Vădrariu, care a adunat 27 de meciuri în Liga 1 și 78  în Liga 2, îi este cunoscut și fotbalul de la noi, el evoluând, în perioada august – decembrie 2013 pentru FC Tiraspol”, se arată în comunicatul clubului FC Sfîntul Gheorghe.

„Sfinţii” au reluat deja pregătirile pentru partea a doua a sezonului competiţional 2020-2021. În perioada de iarnă, lotul pregătit de antrenorul Serghei Cebotari va efectua două cantonamente, ambele la centrul de pregătire „Zimbru”. Noua echipă a lui Daniel Vădrariu va juca primul meci oficial din 2021 în data de 20 februarie, când este programată restanţa din etapa a XI-a cu Sheriff Tiraspol. În clasamentul Diviziei Naţionale din Republica Moldova, FC Sfîntul Gheorghe ocupă locul 3, după Sheriff Tiraspol şi FC Petrocub.

foto: facebook FC Sfîntul Gheorghe