Divizionara secundă Metalul Reşiţa a câştigat cu 1-0 meciul amical disputat împotriva echipei CS Ineu, din Liga a treia.

Metalul Reşiţa a jucat primul meci amical din perioada de pregătire, cu CS Ineu. A fost primul joc de verificare din această iarnă pentru formaţia reşiţeană. Partida, care a avut loc pe terenul sintetic de la Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, a fost câştigată de echipa gazdă cu 1-0. Unicul gol a fost marcat în minutul 77 de către unul dintre jucătorii sârbi veniţi în probe la Metalul Reşiţa.

La finalul meciului antrenorul reşiţenilor, Carol Gurgu, s-a declarat mulţumit de elevii săi: „Băieţii s-au conformat tactic pentru că este o perioadă de încărcare. Este foarte greu, ne punem uşor-uşor la punct. Ne-am mai întărit echipa cu câţiva copii veniţi din ţară. Sper ca în meciurile următoare să arătăm o altă faţă. Nu Nu pot să apreciez un singur jucător, îi felicit pe toți. Sper să se strângă în jurul vârfurilor și să tragem toți, să fim un tot unitar până la începutul campionatului. Unii dintre jucătorii străini au venit deja, alții sunt în pregătire, dar nu știu dacă vor rămâne. Să vedem ce calități au, să vedem ce dovedesc. Astăzi n-am putut să-i folosesc decât câteva minute, pentru că ei au venit de pe drum și durează până se adaptează cu echipa. Momentan sunt doi jucători din Serbia“.

Metalul Reşiţa urmează să dispute următorul meci amical cu Minerul Anina, din Liga a 4-a de fotbal Caraş-Severin, joi, 28 ianuarie, de la ora 14, tot pe terenul sintetic din Valea Domanului. Carol Gurgu a precizat că este posibil ca la finalul săptămânii viitoare Metalul Reşiţa să întâlnească pe Progresul Gătaia, din Liga a 4-a Timiş.

(Adina Niţă)