[FOTO] Fotbaliștii de la CSM Reșița au început seria de amicale din Turcia. 23 de jucători au făcut deplasarea în al doilea cantonament

Echipa de fotbal din Liga a II-a CSM Reșița se află în Turcia, unde desfășoară al doilea cantonament din această iarnă. Rosso-nerii vor disputa, în total, cinci jocuri de verificare. Primul joc a avut loc luni, 3 februarie cu echipa PFK Montana din Bulgaria. Rosso-nerii au pierdut cu 0-3. PFK Montana a retrogradat din Liga 1 din țara vecină, iar în prezent ocupă locul 3 în Liga secundă bulgară.

După cum a transmis pentru Radio Reșița din Antalia, Cristi Bobar, președintele CSM Reșița, în lotul deplasat în Turcia se regăsesc și câteva noutăți. Pe lângă Victoraș Astafei, au mai făcut deplasarea fundașul francez Yvan Erichot și mijlocașul Fernando Dobre. În total sunt 23 de jucători, dar reprezentanții clubului mai doresc să perfecteze un transfer. CSM-ul mai are nevoie de un portar, după cum a mai spus Cristi Bobar.

Următoarea partidă de verificare este programată miercuri, 5 februarie cu formația sârbă RFK Novi Sad, din Liga I, de la ora 15.00.

În Antalia se mai antrenează în aceste zile și Ripensia Timișoara, o altă echipă din Liga a II-a. Miercuri, 5 februarie va întâlni o divizionară secundă din Macedonia, Kit Go Pehcevo.

sursa foto: CSM Reșița