[FOTO -AUDIO] Progresul Ezeriș la prima victorie în Liga a III-a. Cristian Șodâncă: astăzi a ieșit bine, am fost mai buni

Echipa de fotbal din Liga a III-a, Progresul Ezeriș, a evoluat vineri, 9 octombrie în deplasare la ACS Fortuna Becicherecu Mic, în runda a 5-a. Cărășenii au înregistrat prima victorie din acest eșalon și s-au impus cu 2-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0. Golurile au fost marcate de Hrudei în minutul 30 și Drăgoi în minutul 53. 

Antrenorul Adrian Enășescu a început cu următorul 11:  Cristian Birăescu – Ionuț Mărgan,  Sergiu Rimovecz,  Milan Cheda, Marius Musteța –  Dănuț Drăgoi, Nicolae  Jula –   Marian Musteța,  Victor Lolea, Rafael Hrudei și George Beloescu.

”Mulțumim pentru felicitări. În sfârșit s-a spart gheața, iar felicitările le merită antrenorul și băieții, care au trecut printr-o perioadă mai grea, dar până la urmă o s-o scoatem la capăt. Astăzi a ieșit bine. Meciul a fost unul echilibrat, între două echipe tinere, iar noi în ciuda problemelor am practicat un joc bun și am reușit să câștigăm. Am fost mai buni și am dominat 70-80 %  din joc. Remarc toată echipa pentru efort și de cum au gestionat situația din ultima perioadă”, a afirmat la final de joc Cristian Șodâncă, președintele de la Progresul Ezeriș.

Pentru Progresul Ezeriș urmează alte două meciuri în deplasare, marți, 13 octombrie restanța cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, iar vineri, 16 octombrie cu ACS Poli Timişoara.

Etapa a V-a, Liga a III-a, seria a 8-a:

Vineri, 9 octombrie 2020

CSC Dumbrăvița – Şoimii Lipova 1-2

Fortuna Becicherecu Mic – Progresul Ezeriş 0-2

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 15:00

Progresul Pecica – ACS Poli Timişoara

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Avântul Periam

Crişul Chişineu Criş – Gloria Lunca Teuz Cermei.

sursa foto: Progresul Ezeriș