[FOTO-AUDIO] Progresul Ezeriş aduce trei puncte de la Brad! Cristian Şodâncă: “O victorie muncită şi meritată a băieţilor”

După un egal la Gilortul Târgu Cărbuneşti şi un eşec nemeritat pe teren propriu contra Pandurilor din Târgu Jiu, Progresul Ezeriş bifează prima victorie din actualul sezon! În etapa a treia, cărăşenii antrenaţi de Dorian Arbănaş au evoluat pe terenul formaţiei Aurul Brad, de care au dispus cu scorul de 3-1. Debutul de meci a fost perfect pentru Progresul: Alexandru Rusnac a deschis scorul în minutul 3, iar Iosif Rotariu a majorat diferenţa în minutul 32. Eforturile ofensive ale gazdelor s-au concretizat pe tabelă în minutul 63, când Dragoş Danciu a redus din diferenţă, dar Ezerişul a încheiat conturile în prelungirile partidei  prin Rafael Hrudei, care a stabilit şi scorul final: Aurul Brad – Progresul Ezeriş  1-3.

„Am întâlnit o echipă destul de bine organizată, destul de bătăioasă, exact cum ne-am așteptat de la această formație. Băieții au înțeles exact planul pe care l-am făcut și drept urmare am obținut toate cele trei puncte. Era foarte important să obținem victoria, mai ales că veneam după eșecul cu Pandurii, meci pierdut nemeritat în opinia mea. Mă bucur că ne-am ridicat moralul după acest succes, băieții au prins încredere și acum abordăm altfel celelalte jocuri. După egalul de la Cărbunești, iată că acum am câștigat un meci foarte important pentru noi. Avem o echipă tânără și vreau să-i felicit că au respectat planul tactic pe care l-am făcut la antrenamentele de săptămâna trecută și pentru atitudinea arătată în teren”, a declarat Dorian Arbănaș, antrenorul Progresului Ezeriș.

Un succes meritat, a spus la rândul său preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă.

“A fost o victorie muncită şi meritată a băieţilor noştri. Au avut o atitudine bună, s-au dăruit, au muncit, au luptat pentru fiecare minge. În final, am reuşit să ne impunem pe un teren unde se câştigă destul de greu. Până la urmă a fost bine, ne-am recuperat punctele pierdute etapa trecută – zic eu, nemeritat – acasă cu Pandurii. Dar e doar prima victorie, mai avem nevoie de puncte, de încredere. Sperăm să ne găsim cadenţa. Important e că suntem într-o revenire, din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea jucătorilor. Pe această cale salut revenirea lui Giurică, care a fost accidentat, dar și revenirea în echipă a lui Răzvan Ciurea și Aleaxandru Rusnac”, a declarat Cristian Şodâncă.

Progresul Ezeriș: Birăescu – Mărgan, Popescu, Marius Musteța, Dalea (Arjocan), Rusnac (Giurică), Ciurea, Derbac, Rotariu, Marian Musteța, Hrudei. Rezerve: Spînu – Dragomir, Secula, Kawagoe, Dumitru, Barbu. Antrenor Dorian Arbănaş.

După succesul de la Brad, Progresul Ezeriş urcă pe poziţia a 5-a în clasamentul seriei. În etapa viitoare, pe 18 septembrie, cărăşenii vor întâlni acasă formaţia Viitorul Şimian.

Rezultatele complete ale etapei:

Gilortul Târgu Cărbuneşti – CSM Deva  0-2
Pandurii Târgu Jiu – Voinţa Lupac  0-0
Aurul Brad – Progresul Ezeriş  1-3
Viitorul Şimian – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2  3-0
CSM Jiul Petroşani – CSM Reșița 0-2

De același autor

Related Articles