[FOTO-AUDIO] Început de an 2018 cu față nouă pentru baza sportivă din Valea Domanului

Baza sportivă ”Mircea Chivu” din Valea Domanului se află în reconstrucție, ținând pasul cu echipa de fotbal CSM Reșița, care evoluează în eșalonul III și își dorește promovarea în Liga a II-a. Lotul reșițenilor, coordonat acum de Daniel Oprița, a fost mult îmbunătățit, mai mulți jucători fiind aduși în Valea Domanului pentru a duce echipa în eșalonul secund de fotbal al țării.

Încă din toamna lui 2016 la baza sportivă a rosso-nerilor s-au făcut multiple lucrări de reabilitare, despre care ne-a vorbit Nicolae Belcea, șeful administrativ al secției de fotbal a CSM Reşiţa:

”Începând cu luna septembrie a anului 2016, de când am venit alături de Viorel Lolea în conducerea Clubului,  am demarat o campanie intensă de a moderniza baza noastră din Valea Domanului. Baza rosso nerilor este una foarte complexă cu bucătărie, sală de mese, hotel, bază de refacere, două terenuri sintetice, vestiare pentru copii și juniori. Din păcate cam de 45 de ani baza a fost lăsată, oarecum, de izbeliște,vorbind de condițiile din interior. Am început cu înlocuirea scaunelor din tribuna a II-a, s-a continuat cu renovarea camerelor din hotel,  renovarea totală a vestiarului gazdelor, care a inclus zona de refacere, o saună nouă, bazin de refacere modernizat complet. ”

În prezent este renovat vestiarul oaspeților, care era într-o situație ”deplorabilă”, după cum susține Nicolae Belcea, care a mai adăugat că le era rușine, atunci când în Valea Domanului veneau formațiile de Liga a III-a, dar cele din Liga I, sosite la Reșița pentru jocurile din Cupa României. Se dorește finalizarea lucrărilor până la reluarea campionatului. De asemenea se dorește intervenția cu lucrări de refacere și în vestiarele juniorilor. În 2017 a fost renovat vestiarul juniorilor A și acum urmează cel al juniorilor B.

”Dorim să aducem stadionul la condițiile din zilele noastre, cât de cât în măsura în care se poate. Mulțumesc Primăriei Reșița pentru ajutorul necondiționat pe care ni-l dă, pentru că fără această susținere nu reușeam să facem nimic în Valea Domanului. Primăria Reșița este proprietara stadionului, echipa de fotbal este susținută 100% de către Primăria Reșița și avem noroc că primarul Ioan Popa este un iubitor al fotbalului și îi place, așa cum îmi place și mie să spun, să rămână ceva după noi.  Ne susține, mă susține și ne dă credit în continuare ca să putem să schimbăm lucrurile în bine.”

Cristina Corocan