[FOTO-AUDIO] Fotbaliștii de la CSM Reșița s-au oprit în turul III al Cupei României, ediția 2020-2021

Fotbaliştii de la CSM Reşiţa au jucat miercuri, 7 octombrie în turul III al Cupei României, ediţia 2020-2021, la Drobeta Turnu Severin cu CS Universitatea Craiova 1948.

Scorul final a fost de 6-4 pentru echipa din Craiova, după loviturile de la 11 m. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal 1-1, după golurile marcate de Andrea Compagno pentru olteni, înainte de fluierul final al primei reprize şi de Victoraș Astafei pentru CSM Reşiţa în minutul 85. 

La loviturile de departajare, pentru CSM Reșița au punctat : Danci, Dudea și Dat, iar Bagherea a ratat.

„Un meci plăcut ochiului, cu multe faze multe, un joc disputat cu intensitate. Am venit aici să scoatem maxim din ceea ce puteam, dar din păcate, avem probleme de lot destul de mari din cauza Covid-ului. Avem 4 sau 5 jucători pozitivi. Cei care au evoluat astăzi au tot respectul nostru pentru modul cum s-au prezentat și cum au luptat. Dacă înțelegem că acesta este drumul și așa trebuie să evoluăm la fiecare meci, nu vom mai avea probleme în continuare. Îmi felicit băieții pentru ce au jucat astăzi și urez mult succes Craiovei în Cupă”, a afirmat la final de întâlnire, antrenorul Alexandru Pelici.

Pentru CSM Reșița urmează jocul din campionat de la Metaloglobus Bucureşti, sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 11.00.

sursa foto: Miruna Mihancea