[FOTO-AUDIO] Fără gol pe arena din Parcul Teiuș. Lucian Dobre, antrenorul de la Progresul Ezeriș: nu sunt mulțumit, trebuia să înscriem!

922

La Caransebeș, în runda cu numărul 10 din eșalonul III al fotbalului românesc, s-au confruntat sâmbătă, 14 noiembrie reprezentanta județului Caraș-Severin, ACS Progresul Ezeriș, și formația din județul Arad, Progresul Pecica. Nu s-a înscris nici un gol în partida dintre cele două echipe cu numele ”Progresul”.

Pentru formația din Ezeriș au evoluat în primul 11: Birăescu, Mărgan (81, Secula), Zamfir, Marian Musteța, Marius Musteța, Petruț, Jivan, Derbac, Cheda, Kawagoe (72, Drăgoi) și Rimovecz (90, Simion). Pe banca de rezerve s-au aflat: Lolea, Beloescu și Megheleș.

Au fost ocazii mari de a marca, mai ales din partea gazdelor, care s-au aflat aproape de victorie, după cum spune președintele formației cărășene, Cristian Șodâncă:

Din nou am fost foarte aproape de victorie, o victorie pe care băieții meritau să o obțină, după cum au evoluat. Puțină teamă, lipsa de experiență a făcut ca să nu câștigăm acest joc împotriva Progresului din Pecica. Atitudinea băieților a fost una foarte bună, s-au mobilizat într-un meci de ”luptă”, cu o echipă bună. Este, oarecum, frustrant să nu câștigăm, să nu adunăm mai multe puncte, dar ne dă speranțe atmosfera din vestiar și jocul echipei. Luci Dobre și-a adus un aport semnificativ la evoluția băieților. A reușit să-i mobilizeze, să le insufle încredere, chiar dacă unii nu sunt siguri pe calitățile lor și că pot reuși mai multe. Sperăm să continuăm colaborarea cu Luci Dobre și din primăvară și sunt sigur că o să facă o treabă foarte bună aici,” a spus președintele de la Progresul Ezeriș, Cristian Șodâncă.  

”Nu sunt mulțumit, deoarece trebuia să înscriem”, spune antrenorul singurei reprezentante a județului Caraș-Severin în Liga a III-a, Lucian Dobre:

”Am avut câteva ocazii monumentale, dar din punctul de vedere al antrenorului îmi doream ca în meciul de azi pressing-ul ultraofensiv să funcționeze cât mai bine. Imi doream să recuperăm mingea cât mai aproape de poarta adversă, dar nu a funcționat așa cum a trebuit. Probabil a fost și din cauza suprafeței de joc. Nu am fost mulțumit, fiindcă nu am înscris. Eu nu sunt pe deplin mulțumit, mulțumit o să fiu doar când o să antrenez o echipă în Liga Campionilor. Eu sunt bucuros că am întâlnit un grup unit, niște frați cu inimă mare, care se respectă reciproc. Sunt bucuros că i-am întâlnit și că i-am antrenat în această perioadă, îi admir și îi respect. Noi am încercat să îmbunătățim jocul, care are de suferit și în atac și în apărare. Am încasat peste 20  de goluri în timpul derulării a zece etape, mi se par foarte multe primite, în comparație cu cele marcate. O să trebuiască să schimbăm acest raport, iar dacă eu voi rămâne în continuare sunt sigur că așa vom face, deoarece acești copii sunt extraordinar de ”antrenabili”, își doresc să devină mai buni. Nu o să luăm vacanță, urmează până după 15 decembrie câte trei antrenamente pe săptămână, deoarece nu-mi doresc să o luăm de la zero cu pregătirea. Rămânerea mea la echipă depinde de mai multe aspecte, nu e vorba doar de antrenor și conducere aici. După cum mă știe toată lumea eu sunt perfecționist, la mine nu e valabilă varianta: merge și așa!”, a concluzionat antrenorul Progresului Ezeriș, Lucian Dobre.

sursa foto: Petru Daniel Udrea