[FOTO-AUDIO] CSM Reşiţa, debut cu dreptul în amicale! Victorie clară cu Phoenix Buziaş

După două săptămâni de la startul pregătirilor, lotul echipei de fotbal CSM Reşiţa a avut parte de primul amical al iernii. Liderul detaşat din seria a 7-a a Ligii a III-a a primit pe teren propriu replica echipei Phoenix Buziaş, formaţie care a încheiat pe locul secund turul Ligii a IV-a în judeţul Timiş. De remarcat că gruparea timişeană a realizat şi un record ofensiv în toamna competiţională: cu 91 de goluri, Phoenix a ocupat locul I pe ţară, la nivelul eşalonului patru. Pe sinteticul din Valea Domanului, atacul timişean n-a avut însă succes. Phoenix şi-a creat câteva ocazii bune, dar de marcat, au marcat rossonerii. S-a terminat 4-0 pentru CSM Reşiţa, graţie golurilor înscrise de Vasluian, Drăghiceanu, Mediop şi Aboubacar. Un test reuşit contra unei echipe bune, a apreciat la final antrenorul Dan Alexa:

“A fost un prim joc de pregătire, m-a interesat foarte mult să închidem aceste două săptămâni cu un meci amical. Am încercat să dau minute jucătorilor. Din păcate, avem parte şi de accidentări, Ardei şi Cristea n-au putut evolua azi, iar în situaţia asta unii jucători au evoluat 90 de minute, ceea ce nu este chiar normal. Mă refer aici la Rimovecz şi la Jorza.

Una peste alta, un amical bun, am întâlnit o echipă bună care s-a întărit, o pretendentă la promovare în Liga a III-a pe care o cunosc foarte bine. Un joc aşa cum sunt de obicei primele jocuri, cu lipsă de ritm, cu luarea unor decizii greşite, dar până la urmă e important că am făcut un antrenament şi am ieşit sănătoşi după jocul ăsta.

Mă bucur de aducerea lui Dudea şi a lui Manolache, sunt doi jucători cu experienţă pe care i-am dorit foarte mult. Vrem să mai luăm în lot jucători tineri care să fie ai Reşiţei. Încercăm să-l legitimăm pe Pedro Henrique, sunt nişte probleme cu el, deoarece este extracomunitar, dar sperăm să-l avem în cantonamentul din Antalya”, a declarat Dan Alexa.

Până la plecarea în stagiul de pregătire din Antalya, rossonerii vor mai disputa un amical: pe 5 februarie, CSM Reşiţa va primi, tot în Valea Domanului, replica divizionarei secunde Politehnica Timişoara.

De același autor

Related Articles