[FOTO-AUDIO] Antrenorul Alin Minteuan a debutat cu dreptul în Valea Domanului, chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani!

Stadionul din Valea Domanului a găzduit în această după-amiază meciul dintre CSM Reşiţa şi Concordia Chiajna, joc restant din etapa a 10-a. Amânată de două ori, confruntarea dintre cele două formaţii a avut deznodământul dorit de suporterii gazdelor, rosso-nerii reuşind să se impună la limită, scor 1-0, graţie golului marcat de Cristi Danci în minutul 28. O victorie care a reprezentat şi un frumos cadou pentru noul antrenor al rosso-nerilor: Alin Minteuan a împlinit chiar astăzi 44 de ani!

„O victorie muncită, mi-a plăcut ce am văzut. Mi-a plăcut, în primul rând pentru că asta le-am cerut de când am venit aici: să aibă determinare, să se sacrifice pentru victorie, pentru că fără asta nu ai cum să câştigi nimic. Chiar imediat după meci le-am spus acest lucru, i-am strâns în cerc şi le-am cerut să se uite unul la celălalt şi să vadă cum arată fiecare. Erau rupţi de obosiţi, erau loviţi, erau murdari pe şorturi, pe tricouri, asta înseamnă că au muncit pentru această victorie. Este bine că am ajuns să jucăm până la urmă, este normal ca punctele să se câştige pe teren, şi eu mă bucur că am reuşit să facem acest lucru. Efectiv, am îmbătrânit cu un an la acest meci”, a declarat după joc Alin Minteuan.

Antrenorul oaspeţilor, Costel Oracă, s-a arătat dezamăgit de rezultat şi a apreciat că elevii săi au făcut o repriză secundă destul de bună.

„Aveam nevoie ca de aer, ca să zic aşa, de un rezultat pozitiv, deoarece echipa noastră nu traversează o perioadă prea bună. Nu am reuşit să acumulăm puncte, şi sigur că, odată cu trecerea etapelor, lucrurile devin din ce în ce mai îngrijorătoare. În opinia mea, doar repriza a doua a fost aproape de ceea ce îmi doresc eu ca evoluţie de la echipă. Legat de amânarea meciului cu 24 de ore, am avut nişte cazuri de COVID, şi am primit o adresă de la DSP. Nu veniseră rezultatele la timp, şi nu ne-au dat voie să părăsim localitatea până nu avem testele, fie ele pozitive sau negative. Erau negative, era clar că plecăm, dar până nu au sosit acele teste nu am putut efectua deplasarea, deoarece aveam interdicţie, noi mai având cazuri şi la echipa a doua, şi la echipele de juniori. Se pare că e un focar destul de mare şi, din câte cunosc, ăsta a fost motivul”, a declarat Costel Oracă, antrenorul Concordiei.

De remarcat  că aceasta este şi mult-aşteptata victorie pe teren propriu pe care suporterii Reşiţei o aşteaptă de la începutul sezonului. După succesul din restanţa de astăzi, CSM Reşiţa acumulează 11 puncte, total cu care urcă pe locul 16 al clasamentului. Rosso-nerii au o singură zi de pauză înaintea următorului meci de acasă. Sâmbătă, de la ora 14:30, CSM Reşiţa va primi în Valea Domanului replica Universităţii Cluj.

1 COMENTARIU

Comments are closed.