[FOTO-AUDIO] ACS Banat Girls a câştigat duelul cu Carmen Bucureşti! Daniel Amariei: „Cred că este cel mai bun joc din istoria noastră”

După câteva săptămâni de pauză, echipele din playout-ul Ligii I de fotbal feminin au revenit în teren, pentru jocurile etapei cu numărul 3. De această dată, ACS Banat Girls a fost gazdă pe terenul din Lupac, care a purtat noroc echipei lui Daniel Amariei. Bănăţencele au primit aici replica formaţiei Carmen Bucureşti, liderul grupei playout, de care au dispus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Olga Zeziukina, în minutul  6, şi Mădălina Gânju, în minutul 22 al întâlnirii. Antrenorul Daniel Amariei s-a arătat încântat de jocul elevelor sale.

„O victorie muncită, am tras foarte tare în ultimele trei săptămâni. Fetele au realizat că doar prin unitate şi muncă putem să ne salvăm. Am întâlnit liderul din playout, şi, fără prea multe laude, cred că adversara n-a avut nicio şansă astăzi pe terenul din Lupac. Am făcut un joc perfect, ne-am creat foarte multe ocazii, cred că este cel mai bun joc din istoria noastră şi sper să menţinem aceeaşi poftă de joc şi în următoarele meciuri, deoarece încă nu am realizat, mai avem şapte finale pe care trebuie să le câştigăm şi să demonstrăm că locul nostru chiar nu este aici, că ne aflăm unde ne aflăm din cauza lipsei de experienţă şi a ghinionului. Ţin să mulţumesc colegului şi prietenului meu Lucian Dobre, care a fost lângă noi în aceste trei săptămâni şi ne-a readus pofta de fotbal, atât fetelor, cât şi mie, pentru că eram într-o fază foarte dificilă. (…) Mulţumim şi gazdelor de la Lupac pentru că au organizat exemplar acest meci, mulţumesc întregului staff şi fetelor, pentru ceea ce au arătat pe teren şi pentru încrederea în echipă şi în noi, cei din conducere”, a declarat după joc antrenorul Daniel Amariei.

La rândul său, preşedintele ACS Banat Girls, Daniel Surdu, a felicitat echipa, dar a subliniat că situaţia financiară a grupării cărăşene e în continuare foarte delicată.

„În sfârşit am început să jucăm fotbal, să demonstrăm care ne este valoarea. Cred că fetele se simt mult mai bine pe terenul de iarbă decât pe sintetic, de aceea am şi făcut această schimbare de strategie şi jucăm la Lupac, unde lumea este mult mai inimoasă şi ne demonstrează că fotbalul încă contează. Vreau să mulţumesc din suflet atât conducerii clubului din Lupac,  primarului de aici şi tuturor celor care ne-au ajutat să revigorăm această zonă a fotbalului feminin. Suntem într-o perioadă extrem de grea din punct de vedere financiar, sponsorii noştri nu ne mai ajută şi tot ceea ce încercăm să facem în continuare este un efort fantastic, atât pentru mine personal, cât şi pentru cei de la echipă. Fetele au demonstrat că joacă din suflet, s-a văzut acest lucru, şi cred că o să facem în continuare multă treabă bună”, a spus Daniel Surdu.

De remarcat că lovitura de start a meciului de la Lupac a fost dată de Natalija Bozilovic, jucătoarea sârbă care revine astfel în marea familie Banat Girls după dificila operaţie pe creier suferită în Serbia. Un moment greu, peste care tânăra a trecut şi cu ajutorul colegilor şi prietenilor de la ACS Banat Girls. Şi pentru că faptele bune nu rămân nerăsplătite, Nati a readus norocul şi bucuria victoriei în tabăra reşiţencelor!

După trei runde, fetele din Banat ocupă locul 5 în grupa playout, cu 10 puncte în cont. În etapa următoare, pe 25 aprilie, ACS Banat Girls va evolua în deplasare, pe terenul formaţiei ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles