Cea de-a patra editie a Cupei Morilor de Apa a reunit în comuna cărăşeană Eftimie Murgu peste 100 de tineri fotbalisti din Timiş, Hunedoara şi Caraş-Severin. Competitia de minifotbal de pe sinteticul din localitate a avut loc pe două grupe de vârstă, 2009 si 2011. La grupa copiilor născuti în 2009 s-a impus formatia Viitorul Eftimie Murgu, iar grupa 2011 a fost câştigată de Phoenix Buziaş.

Laureatele au fost premiate de administratia publică locală şi Directia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. Rezultatele înregistrate sunt trecute în revistă de Narcis Lazăr, inspector DJST Caraş-Severin.

„La categoria de vârstă 2009, locul I a fost cucerit de Viitorul Eftimie Murgu, pe II s-a clasat Minerul Moldova Nouă, locul III a fost ocupat de CS Sorii Lupeni, iar Nera Prigor a fost ultima. La 2011, locul I a fost cucerit de Phoenix Buziaș, iar podiumul a fost completat, în ordine, de CSM Reșița și Sorii Lupeni. Competiția a fost un succes, din păcate, la concurs nu a ajuns Miodrag Belodedici, el fiind plecat cu echipa națională în Macedonia. Premiile au constat în cupe, medalii, diplome, premii speciale, plachete și mingi de fotbal. O parte dintre premii au fost acordate de Primăria Eftimie Murgu, împreună cu Consiliul Local, și de asemenea, unele distincții au fost acordate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin. Ca și competiții în care suntem și noi implicați, în perioada imediat următoare o să avem Cupa Semenic Fest la judo și Cupa Reșița la lupte”, a precizat Narcis Lazăr, reprezentantul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Caraş-Severin.

l

copii

1 COMENTARIU

  1. Dacă nu ai fost acolo de ce dai din gura pentru ca locul 1 la 2009 a fost luat de Eftimie murgu care a bătut în finala pe moldova 4-2

Comments are closed.