Fotbalistele de la ACS Banat Girls au încheiat sezonul cu o victorie

Echipa de fotbal ACS Banat Girls a încheiat primul sezon în Liga 1 cu o victorie în deplasare. În etapa a 10-a, ultima din competiţia playout, fetele din Banat au jucat pe terenul echipei AFC Fair Play Bucureşti, pe care au învins-o la limită, scor 1-0. Golul victoriei a fost reuşit de Adelina Ion cu 5 minute înainte de finalul întâlnirii. Un meci tensionat, în care bănăţencele au demonstrat că merită să rămână în Liga 1, spune antrenorul Daniel Amariei.

“A fost un meci tensionat, un meci pe care l-am dominat de la început până la sfârşit. Am avut foarte multe ocazii de gol, n-am reuşit să înscriem în prima repriză, dar am făcut-o pe final de meci, iar victoria a fost parcă şi mai frumoasă. Am vrut să terminăm campionatul cu o victorie, ne-am dorit să ne păstrăm aceeaşi poftă de joc şi să demonstrăm că n-a fost o întâmplare faptul că ne-am salvat de la retrogradare. A fost şi un antrenament foarte bun pentru noi, ţinând cont că a fost un meci fără presiune, dar pe care fetele n-au vrut nicidecum să-l piardă. Cred că am crescut şi ca valoare a lotului şi ca joc, vom pregăti mult mai atent sezonul viitor”, a declarat antrenorul Daniel Amariei la finalul ultimului meci din actualul sezon.

ACS Banat Girls încheie primul sezon în Liga I cu un total de 25 de puncte. Ameninţată la un moment dat de retrogradare, echipa bănăţeană a avut un final excelent de playout, cu cinci victorii in ultimele şase etape ale competiţiei playout. Pentru fetele din Banat urmează o binemeritată vacanţă de vară.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles