Natalija Bozilovic, fotbalista echipei Acs Banat Girls, zâmbeşte iar, după complicata operaţie pe creier suferită în Serbia. Tumoarea a fost îndepărtată, graţie priceperii medicilor şi, poate, a gândurilor bune care s-au îndreptat din toate părţile către tânăra jucătoare aflată într-un moment extrem de greu. Marea familie Banat Girls a fost nu doar cu sufletul, ci şi cu fapta alături de ea. Pentru Nati, gruparea reşiţeană a lansat o campanie de strângere de fonduri, iar ecoul acestei iniţiative a fost unul deosebit. Aproximativ 75% din costul operaţiei a fost acoperit, anunţă clubul ACS Banat Girls, care mulţumeşte tuturor celor implicaţi în campania “Să o facem bine pe Nati!”

Dragii noștri,

Vrem să vă spunem că asemenea unui basm, binele a biruit și în povestea noastră, sau mai bine spus, în povestea tristă ce o avea pe Natalija în rol principal. ASTĂZI Natalija poate zâmbi, și noi lângă ea.Ne-am demonstrat unii altora că atunci când avem o cauză care să ne unească, devenim foarte foarte puternici!

Ați ridicat mâna repede în semn de prezență când a trebuit să luptăm pentru viață, iar pentru asta vă spunem un MULȚUMESC tare și din tot sufletul!Nu a mai contat statutul, ne-am unit cu toții într-un singur gând și am obținut acum cel mai frumos rezultat: zâmbetul plin de speranță venit printr-un selfie de la Natalija.

Strânși laolaltă, am reușit să colectăm prin acțiunea noastră, sumele de 36.500 RON si 1650 EURO.

Cu aceste sume am reușit să acoperim din costul operației o proporție de aproximativ 75%. Toată intervenția chirurgicală și spitalizarea costă până în momentul de față undeva la ~12.000 EURO, rămânând ca Nati să urmeze cu strictețe procesul de refacere și recuperare pentru a putea “funcționa din nou în parametrii optimi”, iar lucrul acesta sperăm să se întâmple cât mai repede.

Mulțumim și domnului președinte al Federației Române de Fotbal, domnului Răzvan Burleanu pentru că a venit alături de noi în această cauză! De asemenea transmitem mulțumiri speciale și vecinilor din Republica Moldova, glasul nostru s-a făcut auzit acolo prin domnișoara Masha Teeshanu!

Mii de mulțumiri tuturor! Vă dorim multă sănătate! Să ne auzim mereu doar cu vești bune!”, este emoţionantul  mesaj postat pe contul de socializare al grupării ACS Banat Girls.