Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu a încercat să se sinucidă

Conform unor surse, prima ipoteză în cazul lui Vasile Turcu este încercarea de sinucidere prin spânzurare. A fost găsit de cineva din familie, iar SMURD-ul a venit suficient de repede încât să-l poată resuscita şi apoi transporta la spital.

Totuşi, Vasile Turcu nu este în afara oricărui pericol. Medicii sunt rezervaţi în oferirea vreunui prognostic, scrie digisport.ro

Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu (62 de ani), a fost internat de urgenţă la spital, în stare gravă, informează observator.tv. Conform sursei citate, omul de afaceri ar fi suferit de mai multe afecţiuni cardiace.

Vasile Turcu se află la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, unde a ajuns din cauza unui stop cardio-respirator. Ulterior, omul de afaceri a fost resuscitat.

În vârstă de 62 de ani, fostul acţionar al „câinilor” anunţase în septembrie 2016 că este tentat să revină în „Ştefan cel Mare”, după ce actualul finanţator, Ionuţ Negoiţă, afirmase că este dispus să cedeze clubul şi că aşteaptă propuneri din partea altor oameni de afaceri pentru preluarea echipei.

Omul de afaceri şi-a vândut în martie 2011, către Nicolae Badea, toate acţiunile deţinute la capitalul social al clubului de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.

sursa foto:ziaruldeiasi.ro