FC Steaua București și FC Voluntari au terminat la egalitate

73

FC Steaua București și FC Voluntari au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), duminică, pe Arena Națională, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii I de fotbal.

Steaua a fost condusă de două ori de FC Voluntari, dar a reușit să obțină remiza într-un final în care ambele formații au fost aproape de victorie.

Ilfovenii, care veneau după o înfrângere cu 0-5 la Craiova, au deschis rapid scorul, prin Petre Ivanovici (3), pe contraatac, iar Steaua a egalat prin Fernando Boldrin (31). Oaspeții au primit un penalty în minutul 81, la o eroare a portarului Florin Niță, care l-a bruscat pe Daniel Novac în propriul careu, Florin Cernat transformând lovitura de pedeapsă. Steaua a egalat tot din penalty, după ce Vasile Maftei a blocat cu cotul șutul lui Florin Tănase, francezul Eddy Harlem Gnohere (87), înscriind primul său gol în tricoul ”roș-albastru”.

Niță a salvat un gol ca și făcut în minutul 90+1, la șutul lui Laurențiu Marinescu, iar apoi centrarea lui Antonio Jakolis a fost deviată în bara porții lui Dragoș Balauru (90+3).

În minutul 88, Jakolis a trimis mingea în plasă, dar arbitrul Andrei Chivulete a fluierat un fault în atac la Gnohere.

În tur, Steaua a câștigat cu 3-2.

FC Voluntari rămâne cu o singură victorie în ultimele șapte etape (două egaluri, patru eșecuri).

Steaua are un singur succes în ultimele patru etape (un eșec, două egaluri).

FC Steaua București — FC Voluntari 2-2 (1-1) „Arena Națională” — București
Au marcat: Fernando Boldrin (31), Eddy Harlem Gnohere (87 — penalty), respectiv Petre Ivanovici (3), Florin Cernat (81 — penalty).
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Mircea Mihail Grigoriu (București); arbitru de rezervă: Horia Gabriel Mladinovici (București)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Pitești) — CCA, Adrian Ionescu (București) — LPF

AGERPRES