amical UTA Arad - FC CaransebesLiderul seriei a patra din Liga a treia de fotbal, FC Caransebeş, a încheiat la egalitate, 1-1, meciul amical jucat miercuri, 5 februarie, la Arad împotriva echipei de ligă secundă UTA. Pentru gazde a înscris Monac, în minutul 15, iar golul egalizator al oaspeţilor a fost reuşit de Artean în minutul 65.

Antrenorul Alin Artimon a declarat pentru Radio România Reşiţa că este mulţumit de elevii săi care au arătat un joc bun pentru momentul în care se află. „A lipsit prospeţimea dar nici terenul nu ne-a ajutat foarte mult”, a mai precizat Alin Artimon.

FC Caransebeş va disputa următorul joc amical sâmbătă, 8 februarie, împotriva formaţiei Muncitorul Lupac Reşiţa. Partida va avea loc de la ora 11, pe stadionul din Balta Sãratã.

Adrian Falub, antrenorul dispus să revină la Arad dacă i se îndeplinesc condițiile, a luat loc pe banca gazdelor de la UTA la amicalul cu FC Caransebeș. Lângă Falub a luat loc Adrian Marțian, iar Giovanni Catanzariti, Dorin Micșa și Cătălin Barbu au fost și ei prezenți. Falub a fost însoțit de secundul Marius Suller.

Au evoluat echipele:

UTA Arad: Horvath – Oltean, Sidney, Ardelean, Diarra – Monac, Zaluschi, Popescu, Neagu – Sălăjan, Apostu.

FC Caransebeş: Cioloca – Artimon, Goșa, Dubei, Firan – Suru, Artean – Șandru, Poiană, Negoescu – Vlăduță

Arbitri: Mircea Ardelean – Alina Mihoc, Patrick Rotariu.

 (Adina Niţă)