Echipa de fotbal din eşalonul III, CSM Reşiţa pregăteşte jocurile din campionat prin amicale susţinute în timpul săptămânii

292

CSM Şcolar Reşiţa a obţinut o victorie clară în amicalul cu Progresul Ezeriş

Echipa de fotbal din Liga a III-a, CSM Şcolar Reşiţa a disputat un meci amical cu formaţia Progresul Ezeriş, în care antrenorul reşiţean a dorit să ruleze tot lotul de jucători. Meciul s-a încheiat cu victoria clară a echipei lui Octavian Benga, scor 6-0:

„În acest meci am urmărit mai multe aspecte. Unul dintre ele a fost să joace și cei care au evoluat mai puțin. Un alt aspect a fost să-i vedem pe ceilalți din lot cum se încadrează ei în echipă. Ultimul aspect şi poate cel mai important este că am vrut să jucăm cu un adversar căruia puteam să-i înscriem mai multe goluri, pentru ca jucătorii să se descătuşeze. Noi suferim la acest capitol, meci de meci ratăm impardonabil şi pierdem puncte pe neatenţia sau neîncrederea noastră. Sper ca jucătorii să-și revină şi să marcheze la ocaziile pe care le au. Am pierdut opt sau zece puncte în meciuri în care am controlat adversarul şi jocul, dar n-am reușit să înscriem din faze clare.”

Golurile echipei CSM Şcolar Reşiţa au fost înscrise de: Curtuiuş şi Vadasiş câte două, Staicu şi Vlădia, câte unul.

În campionat , rosso-nerii, vor evolua sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 15, pe stadionul din Valea Domanului, în compania echipei FC Avrig.

Cristina Corocan